Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horrormaniaczka

Może mi ktoś opowiedziec ten horror

Polecane posty

Gość horrormaniaczka

Martyrs co go tak polecacie tutaj? O czym to jest mniej wiecej?

Gość horrormaniaczka
no dobrze ale o czym to jest?

Gość To w ogóle nie horror tylko
chory film dla chorych ludzi. Nie oglądaj, jak masz choć trochę wrażliwości. Nie warto.

Gość horrormaniaczka
no właśnie słyszałam ze to chore jest dlatego nie oglądam a chce zeby ktos mi to opowiedzial w skrócie.. no wezcie:)

Gość 2635713657
Historia jest straszna sama w sobie. Więc jakby ją opowiedzieć, wyszłoby na to samo, gdybyś ją zobaczyła.

Nie chcę opowiadać, ja nie dałam rady do końca. W skócie to jest o organizacji takich dewiantów, którzy porywali kobiety i je trzymali, np. 10 czy ileś lat kobietę w podziemiu domu, w ciemnościach, nagą, tylko z obrożą na łańcuchu i torturowali. Są niewyobrażalnie okrutne sceny i cały klimat filmu jest potworny.

Gość horrormaniaczka
aha.. no wiem ale jak sie opowiada to nie odbieraasz tego tak jakbys oglądała

Skończyłam oglądać jak jednak z bohaterek znalazła tę laskę, co 15 lat była trzymana przez tych obłąkańców (nie chciałabyś jej widzieć, uwierz), a potem sama znalazła się w niewoli tych ludzi. Przeczytałam teraz w opisie, że potem jest cała sadystyczna jazda opisująca katowanie tej dziewczyny aż do jej śmierci. Takie do "dzieło" :O Raj dla sadystycznych czubów, daruj sobie, mówię Ci.

Gość w zaklętym kręgu
już nie przesadzajcie wcale nie jest taki okropny

Ja nie widzialam w zyciu nic okropniejszego. Jeśli sceny czyjejś męki i zwyrodnialstwa nie są dla Ciebie "wcale takie okropne", to gratuluję. Jakie społeczeństwa, takie filmy. Tęsknię za normalnością na ekranie. Pobożne życzenia.

Ciekawe, co będzie dalej i gdzie jest kres tego. Właśnie zrobili horror o czubku, który postanowił pozszywać razem ludzi w taki sposób, że czyjaś twarz przyszyta do dupy osoby ustawionej przed nią na czworakach (tak w rządku) :O I pozszywał :O Proponuję iść obejrzeć tę radosną twórczość, na pewno też nie jest "wcale taka straszna" :O

Gość w zaklętym kręgu
To w ogóle nie horror tylko - nie przeżywaj tak to tylko film, film jak film, jedne są takie, a inne takie, rzecz gustu jeśli ciebie takie filmy nie interesują to po co je oglądasz??????????????

"rzecz gustu jeśli ciebie takie filmy nie interesują to po co je oglądasz??????????????" Dobre pytanie. Dlatego wyłączyłam po połowie czy tam 1/3. A trzeba było to zrobić na początku. Ale człowiek to takie głupie stworzenie. Dobranoc.

Gość taa niedobra pupa
Przeczytałam teraz w opisie, że potem jest cała sadystyczna jazda opisująca katowanie tej dziewczyny aż do jej śmierci. Takie do "dzieło" Raj dla sadystycznych czubów, daruj sobie, mówię Ci. To źle przeczytałaś. Ta uratowana dziewczyna zaczęła mieć podobne zwidy jak ta pierwsza, która rozwaliła sobie w końcu głowę. Tytułowa bohaterka starała się im obu pomóc. Jej towarzyszka umarła, zawinęła ją w prześcieradło. Została w tym mieszkaniiiu z drugą - odnalezioną kobieta. Nagle weszli ci ludzie z sekty. Rozwali tą uratowaną. Tytułową bohaterkę uwięzili. Facet ją bił kilka sni, a babka zajmowała się jej myciem. Wyglądała coraz gorej. Potem wzięli ją do jakiejś maszyny... I obdarlli ze skóry.... :( Jjjeszcze przed uwięzieniem, spotkała organizatorkę tej sekty - i okazałos ię, że oni wiezrzyli, że męczennik może dostąpić objawienie dot, życia po śmierci. Poznawalli to jakoś po spojrzeniiiu. I u głównej bohaterki stało się coś takiego - miała oczy skieroowane w górę, jakby nie czuła nic, ale żyła. Więc cała sekta się zebrała, a jej założycielka dostała informację, o tym co zobaczyła dziiewczyna. ZAmiast jednak przekazać tę informację innym, załozycielka sekty strzela sobie w łeb.

Gość taa niedobra pupa
Wczoraj widziałam całkiem przyjemny horrorek na youtube "Messengers" Polecam.