Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia8161

problem zyciowy!!!

Polecane posty

Popełniłam straszliwy błąd!!!! kupiłam plastry do depilacji nóg i wydepilowałam nimi twarz! i nie wąsik tylko całą! teraz co trzy dni odrastają mi na całej twarzy! nawet na policzkach.. Jestem brunetką i trudno mi się tego pozbyć! Co robić??

Gość dusiunia878888
no trudno uzywaj ich codziennie...

Gość bez przesady skoro co trzy dni
masz zarost, to wystarczy przyklejać plastry co drugi dzień :) najlepiej zrób sobie grafik, to ci sie nic nie popierdoli

Gość kika bez bucika
jak mozna cala twarz depilowac?

Gość dusiunia878888
a rzesy i brwi tez wyrwalas??

Gość kika bez bucika
ale po jaki kija depoilujesz polika tam nikt nie ma wlosow!

wszędzie gdzie czytałam to pisało że po wosku włosy są cieńsze i co 3 tyg wystarczy to robić..xdd

Gość o jezuuuu, niektorzy
naprawdę mają nierówno pod sufitem. Gratuluję pomysłu, haha :D

Masz dwa wyjścia: Jedno - bardziej kosztowne - to kuracja laserowa, która na zawsze usunie zarost. O cenach musisz poczytać, bo nie chcę skłamać. ;) Drugie, czyli depilacja kremem. Osobiście używam kremu Veet do depilacji (tego w niebieskim opakowaniu). Na początku włosy będą odrastały ze zdwojoną siłą, a przy tym będą grubsze. Jednak po roku? Zniknęły całkiem! I chyba źle się na początku wyraziłam... Gdyby zsumować wydane pieniążki, to kuracja laserowa opłaca się bardziej, jednak wiadomo - wtedy pieniądze wydajesz "za jednym zamachem" i portfel bardziej to odczuwa. A regularnie, raz na miesiąc (choć to zależy jak duży obszar pokrywasz kremem) nie jest dużym obciążeniem. :) Koszt takiego kremu to 15zł. Polecam. ;)

przecież dużo osób depiluje twarz..xdd nie tylko ja, bo przeciez po to są plastry.. je nie pisze tu po to żebyście się ze mnie wyśmiewali tylko pomogli.. nie każdy ma gładziutką twarz...jeszcze ja co mam ciemna karnacje i ciemnie włosy...