Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkikiki

Jak wyzwac chamskiego faceta zeby mu poszlo w piety ?

Polecane posty

Gość kkikiki

facet z ktorym sie spotykalam ale juz nie chce wyzywa mnie przez smsy jak mu napisac zeby mu w piety poszlo i sie odwalił ode mnie

Gość ladaco
zmień numer

Gość o czescc
"Rozumiem ,że próbujesz się dowartościować pisząc do mnie te bezsensowne sms-y,które spływają po mnie jak po kaczce ale daj już spokój,bo robisz się żałosny. Nie umiesz o mnie zapomnieć,że tak do mnie wypisujesz? Morda w kubeł frajerze i ogarnij zespół,bo każdy mój znajomy już się z Ciebie zbija,no to pozdro rower."

Gość kkikiki
szkoda mi zmienic numer bo wielu znajomych go zna on pisze w taki sposob bez powodu bo ja go raczej nie zaczepiam slownie glownie : rozbawilas mnie do lez,tak sie sklada ze paszczurem to ty jestes,wszyscy to wiedza co choc raz cie widzieli, a kurwic sie ty nigdy nie przestaniesz sama wiesz o tym i ci tepi buracy co cie otaczaja wiedza o tym,wiec jestes skazana na jedno!!! wyluzowany jestem wiec juz nie pisz do mnie litosci!!! hahahha wes sie ogarnij lachociagu i plyn z powrotem na wioche bo az tutaj nia od ciebie zalatuje,glupia cipo!!! jak mu odpisac zeby zaniemowil i zeby go zabolało ????????

nie odpisać, nic tak nie frustruje niektóre osoby jak olewanie ich. Najlepiej to ułożyć sobie życie bez niego

Gość rozważnyy
najbardziej mu w piety pojdzie jak nie napiszesz nic, pamietaj to boli najbardziej a jak go bedziesz wyzywała, to będzie sie podniecał ze Ciebvie boli to co on pisze, nie słuchaj głupków co bedą Ci pisac napisz mu tak siak, okaż trochę klasy to zaboli go najbardziej

Gość jbhhk
a napisz mu, ze chyba jestes w jego guscie skoro sie z toba spotykal, dopisz jeszcze, ze ejst zalosnym chlopcem , a do mezczyzny mu daleko, dopisz, zegnaj I po prostu juz wiecej nie odpisuj mu na smsmy, chocby pisal co 5 minut , i chocby pisal niewiadomo co, bo go to rajcuje jak mu odpisujesz, przez troche bedzie go tez rajcowalo to, z enie piszesz, ale po pewnym czasie mu sie znudzi, szkoda pieniedzy na takiego frajera, dziecinada . Tak wiec, nie rpzejmuj sie tym co napisze, bo widac, facet ma nierowno pod sufitem. I juz mu sie z niczego nie tlimacz, nie wyzywaj napisz tylko tak i juz.

Gość potwierdzam s
najlepiej jest nie odpisywac. dopiero zaboli go twoja olewka, tzn nie gwarantuje,ze go zaboli,bo koles wyglada na nienormalnego ale podkurwi sie i w koncu sie znudzi i przestanie pisac,skoro nie bedzie mial odzewu.

Gość rozwaznyy
o widzisz pozio Twojego byłego jest mniej wiecej taki, jak tego indianina powyżej co chce biec na pole i biegać z dzidą, pewnie atrakcj ą by było jakby mu ktoś nawrzucał, ale to pewnie jakies dziecko skoro się jeszcze dzidamu bawi, i chce innych zachęcić do biegania z dzida po polu