Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julietta_89

co ze spermą po seksie?

Polecane posty

Gość Julietta_89

Mam takie dosyć krępujące pytanie do kobiet stosujących antykoncepcję hormonalną. Od 2 miesięcy biorę tabletki anty - są świetne, bo dają mi poczucie bezpieczeństwa itp. lecz jest z nimi jeden szkopuł... Chodzi o to, że gdy do tej pory podczas seksu używaliśmy prezerwatyw to wiadomo - sperma trafiała do zbiorniczka w gumce... ale teraz wszystko zostaje we mnie i efekty grawitacji są mało komfortowe... Jak sobie z tą wyciekającą spermą poradzić? Zwłaszcza w miejscu gdzie nie mam dostępu do łazienki (np. leśna polana itp.) ? Zazwyczaj używam chusteczek higienicznych ale średnio mi się z nimi współpracuje. No i jak pozbyć się z siebie spermy w miarę zgrabnie? Trochę mnie krępuje takie wycieranie się kiedy mój mężczyzna jest obok. Proszę o jakieś mądre rady.

jezeli facet konczy w tobie to musisz przykucnac i podcierac sie reczniczkiem dla niemowlat delikatny jest albo chusteczka higieniczna. Troche wyplynie.

pewnie nie jestescie ze soba za dlugo, co?? ja tam sie nie przejmuje jak wyplynie mozesz zalozyc majtki i tam zostanie albo sie dyskretnie wytrzec ja ostatnio uzywalam swoich majtek na lonie natury ;) co oznaczalo ze do domu wrocilam bez , ups..... poza tym mysle ze dla faceta taki widok wyplywajacej spermy z tamtad bedzie bardziej podniecajacy niz obrzydliwy na prawde nie amsz sie co martwic :)

doktorku! to by musil byc chyba z funkcja prania !!! m,y mamy czarna tapicerke..... i na siedzeniu jest plama......upss...... ale cale szczescie z tylu szyby sa przyciemnione, na tej palmie jest przymocowany fotelik dziecka wiec luzzz, neiw idac poki co.... trzeba sie ebdzie kiedys zabrac za wypranie naszej pieknej tapierki ;)

Gość afi01
bibułka i jak było w tym lesie?

to jest raczej podniecajace jak z cipki wyplywa sperma.

tak, tapicerka skorzana sie klei latem do tylka, wiec dzieki wole nasza ;) a na mase sie nie odwazylam, balabym ze ktos nas zobaczy a taki seks mnie nie podnieca afio, w lesie bylo niezle, ale w samochodzie goraco jak cholera!

Gość mozna podetrzec sie
chusteczkami nawilzajacymi do higieny intymnej

Gość mozna podetrzec sie
ale chodzi co zrobic zeby bylo dyskretnie....] no a czy ja pisze zeby rozkraczyc sie przed facectem i trzec chusteczkami po calej pitce? bierzesz zwyczjanie chusteczke jak masz sukienke/spodniece to latwiej zwyczajnie przykladasz do pitki i wylatuje to na chusteczke. ja sobie nie wyobrazam bym miala z cieknaca po udach sperma gdzies isc czy siedziec w samochodzie :O

Gość po pierwsze
Dziewczyno, masz 21 lat a zadajesz pytania rodem z Bravo Girl! Jakbyś miała 15 lat.

Gość Julietta_89
"bibulkaPrawdziwa pewnie nie jestescie ze soba za dlugo, co??" @bibulkaPrawdziwa, jesteśmy ze sobą 3 lata, skąd pomysł, że od niedawna? Dzięki za odpowiedzi, w sumie nie dowiedziałam się więcej niż już wiedziałam czy praktykuję. Ale przynajmniej upewniłam się, że nie ma żadnych magicznych (czyt. sprytnych i szybkich) sposobów na pozbycie się spermy.

Gość Leśny praktykant
Najlepsze do wycierania wypływającej z cipki spermy jest igliwie z ściółki leśnej, bardzo ładnie pachnie!!! Tylko uważajcie na mrówki bo cholery wchodzą do dziurki!!!

Gość jakiejaja
Wiewiórka - miękko, przyjemnie i dyskretnie (sama Cię wytrze). Tylko uważaj na tych holernych zielonych.

Gość zmysłowy.:):))
jak masz problem z tym, że ci leci po nogach a jesteś w lesie to włóż sobie do pizdy szyszkę. Nic nie wycieknie. Efekt murowany. Na długi czas.

Gość piko a7
faceci lubią widzieć ślady swojej "obecności" w kobiecie. To pewnie takie pierwotne zaznaczanie własności. Dlatego nie wycieram od razu nawet jak trochę brudzi, chociaż staram się żeby pozostało na mnie a nie na pościeli. Odpowiednia pozycja, obserwowanie kolejnych porcji soków wychodzących z coraz głębszych zakamarków, można je rozsmarowywać po ciele jak balsam. Szczególną frajdę sprawia mu jak po plenerowym numerku chodzę z błyszczącymi udami od mieszanki naszych soków.

Gość gość
najpierw sie zalewa a potem kobieta siada cipka na twarzy faceta a on dokładnie wylizuje, czasem jest kolejny orgazm, ja tak robię, wylizuję

Gość gośćpau
Ze Mnie się wylewa po pupie lub nogach i jest OK.

Gość gość
dla mnie nie ma problemu, jak spuszcza się w buzi połykam, jak do cipki może mi ściekać po udach nie przeszkadza mi to,

Gość gość
mój świńtuch po plenerowych numerkach nie daje mi się od razu ubrać, idziemy laskiem nadmorskim, czasem plażą. Ja bez majtek w kusej tunice. Co kawałek to co ścieka na uda rozsmarowuje po pośladkach, z klapsikami. Nie powiem spodobały mi się takie frywolności. Bez seksu bym nie miała na to luzu, chodzić z gołą dupą, ale jak mnie przeleci to mi wszystko mięknie. Cycki skaczą bez stanika (wtedy obowiązkowo), co rusz świeci goła pupa i pipka, a ja sobie swobodnie wędruję i zero ukrywania się jak ktoś idzie z przeciwka. Mój świńtuszy jak ślicznie, seksownie i nieprzyzwoicie wyglądam, czasem jeszcze jest poprawka - na bok, pochylenie na drzewo i następna jazda.

Gość gość
Co za czasy dziewczyna 29 lat i nie wie co z tym zrobić.