Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze matki

co to za matka

Polecane posty

Gość nienawidze matki

mam 25 lat, moja mama dwa lata temu zostawila swoje dzieci(6) w wieku od 5 do 13 lat dla innego faceta, najgorsze jest to komu je zostawila, mojemu ojczymowi ktory jest alkoholikiem, ojczym probowal ogarnac cala ta chora sytuacje, ale gdy dostal alimenty na dzieci w kwocie 2500 to pil jeszcze wiecej, po roku dzieci trafily do domu dziecka i wiem ze jest im tam o niebo lepiej niz w tym domu, ale wyobrazcie sobie ze mama po prawie dwuch latach przypomniala sobie ze ma dzieci i zaczela je odwiedzac, ja jako siostra skierowalam wniosek do sadu o zakazanie odwiedzania jej dzieci, poniewaz dzieci znowu beda cierpialy,a ja na to nie pozwole, bede starala sie byc dla nich rodzina zastepcza mam nadzieje ze uda mi sie osiagnac to co zamierzam, a "matka" nie spieprza gdzie pieprz rośnie

Gość jkfdfsdada\d
Rozumiem cię i popieram.Kobietę która zostawia własne dzieci dla jakiegoś gacha nie można nazywać matką.

Gość eldorado makadlo
moja tez zostawila mojego ojca dla innego :O nie wiem co jej odbilo :O wogole robi co chce zawsze tak bylo 😭 choc inna syt niz u ciebie ale zycze ci powodzenia :) mojej nie nawidze od poczatku mojego narodzenia :(