Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenaa19

Imiona:)Dla naszych pociech :**

Polecane posty

Gość pocieszyc cie moge dzis
Leoś i Adaś

Gość Milenaa19
o loL:D rozwaliłaś mnie tymi imionami genowefa :P No dziewczyny- CAŁA PRAWDA O NAS hehehe

Gość fiona zadziwiona
no mnie się Leon też podoba...

Gość Milenaa19
Widze że coraz więcej nas - DZIEKUJE :)i zapraszam wszyskich :P zarówno te które starają sie o maleństwo, te które już nie długo bedą je miały przy sobie jak i te które są juz doświadczone w tych sprawach. Mam nadzieję, że każda będzie miała tutaj coś do napisania:)

Gość i tak i nie i...
ja jestem izabela :P:P zlosliwa jestem i stekam glosno podczas seksu--to sie zgadza :P:P mam synka Eryka ---

Gość Milenaa19
A JA COS ZNALAZŁAM :p:p Genowefa Genowefa - Potrafi gromadzić poniszczone abażury. Idiotka histeryzuje. Ma bez powodu niekształtne nadgarstki. Zazwyczaj kończy jako skrajna feministka. Śpiewa głośno w skupie makulatury zakladajac worek pokutny na gole ciało. Pisze w swoim CV, ze rozwozi po klientach samochody osobowe nie trudno się jednak domyśleć, ze dba o cudze psy i koty. Genowefa, kiedy tylko może, wygłasza odczyty o dupie morynie. Charakteryzuje się niestosownym chrząkaniem bez powodu. Jej konkubentem zostaje zwyczajowo wariat. Plec piękna tak nazwana to zazwyczaj kleptomanka.

Gość pocieszyc cie moge dzis
genowefa- znam tylko 2 Leonow ( wlacznie z moim) i sa zaprzeczeniem tego co napisalas.

mi sie podoba bozena- jest strasznie pobozna, lubi lezec krzyzem, a wtedy mozesz z nia robic wszystko! To tak jakbym siebie widziala:D:D i teresa- jest bardzo gadatliwa, swoim gderaniem potrafi kazdego wyprowadzic z rownowagi. lubi spac w bardzo przeswitujacych koszulkach nocnych , ale przewaznie na podpuszczaniu konczy sie jej zycie erotyczne:D:D:D

Gość ilka020
Tatianka, Nadia, Lena, Milena, Ilona(Ilka,Ilusia), Sandra Natan, Nataniel, Kacper Filip Adas

Gość ilka020
Tatianka, Nadia, Lena, Milena, Ilona(Ilka,Ilusia), Sandra Natan, Nataniel, Kacper Filip Adas

Gość zvddc
Ewelina - cicha myszka, ale wie co gdzie i jak , Ilona - szuka ciągle kandydata na męża, marzy o solidnym bolcu, ale nie daje d**y. Monika - to pyskata dzi**a i tyle znam i wszystko sie zgadza ;D

Gość hela z wesela
hmmm, Lena to teraz co druga dziwczynka w piaskownicy...

Mój synek będzie mial na imie Aleksander a były jeszcze takie propozycje jak: Dawid Daniel Dominik Ernest Oliwier A dla córeczki mieliśmy wybrane imie Lilianna i oprócz tego to jeszcze Michalina Laura :)

Gość erwinek
erwin, erwinuś