Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Mój facet mnie obraził!

Polecane posty

Gość chyba wiem o kogo chodzi
Ostatnio rozmawialam na czacie z chlopakiem który mówil ze poklocil sie ze swoja kobieta o taki wlasnie problem...

No o raczej nie on. Ale widzisz nie tylko Ty masz taki problem. A najlepsze rozwiązanie.. Usuncie konta i będzie po sprawie. Po co się kłocic.

Szczerze - tak jesteś, a właściwie jesteście pierdo****ci :o W pierwszej chwili myślałam że macie po 16 lat. Stare konie a taka gów**żeria w głowie aż gwiżdże.. Zarypiście poważne problemy macie, nie ma co.

Gość avila
a ja mam taką radę stosuj się do swojej stopki na dobre ci to wyjdzie:) Moim zdaniem powód , kłótnia są tak infantylne jak wasz związek:o Poza tym pewien portal społecznościowy kiedy miałam na nk konto to nigdy nie dodałam fotki z moim narzeczonym ona mojej na swój profil tez nie bo i po co? To był mój profil i służył mi do celów szukania znajomych dowiedzenia się co u nich. Nie do chwalenia:o Usunęłam konto przez takich jak ty bo rzygam na próżność! Zgadzam się z twoim chłopakiem jesteś pierdolnięta:o

Porozmawiaj z nim i tyle. Albo daj sobie spokój i nie stwarzaj problemu z niczego... Ja wiem, że może Ci się przykro zrobiło ale to nie jest jakiś powod do awantury. Powiedz co czujesz i tyle. Ludzie mają wieksze problemy.

Jak dla mnie to on ma rację :) Co Ty facetów nie znasz? Dla nich takie pierdoły nie mają znaczenie (przynajmniej dla większości)

Wiem, o tym. Właściwie zabolała mnie, że tak do mnie powiedział, tym bardziej, że ja z nim spokojnie rozmawiałam... Zależy mi nie na tym aby dodał to cholerne zdjęcie, tylko żeby mnie przeprosił za to co powiedział, a tego nie zrobił, wstał rano do pracy i jak gdyby nigdy nic...

To powiedz mu wprost że uraził Cię tym co do Ciebie powiedział i tyle. Że nie życzysz sobie by tak do Ciebie mówił. Moze mial zly dzien.. a Ty go jeszcze bardziej wkurzylas...

Tak zrobię... Ehh ciężko zrozumieć faceta, najgorsze, że nie potrafię mu zaufać tak jak kiedyś na 100%. Myślisz, że utracone zaufanie może wrócić??? Bo czesem mam już wątpliwości...

ja tez myslalam ze mają max 16 ! :D:D no coż, dziewczyno wiek 23 lat do czegoś zobowiązuje, wiec daruj nam te Twoje historie tutaj, bo to smiechu warte ;) aha.. pol roku jestescie razem i juz wielka milość z Twojej strony? ... :D:D:D

Tak wielka miłóść i nie tylko z mojej strony, znamy się już z P. 6 lat, i zawsze nas ku sobie ciągnęło, więc tak moge powiedzieć, że GO KOCHAM. A zazdrościsz?

Twój mężczyzna ma moze Piotr na imię??? Powiedz mu otwarcie co czujesz, bo do niektórych facetów trzeba prosto z mostu mówić co się czuje wtedy zrozumie.

A z jakiego województwa jesteś???

Z podkarpackiego, ale tak jak wspomniałam, musiałaś z jakimś innym Piotrem rozmawiać, bo sytuacja miała miejsce wczoraj w nocy, i potem poszlismy spać, mieszkamy razem.

To tak jak mowilam wczesniej pogadaj z nim otwarcie, powiedz ze zabolalo Cie to jak do Ciebie powiedzial. Faceci czasem najpierw powiedzą pożniej pomyslą. Tak to juz z nimi jest. Ale to go nie usprawiedliwia że się tak do Ciebie odniósł. I nie rób mu już wyrzutów na temat tego zdjecia. Widocznie nie chciał go zamieścic. I głowa do góry:)

W sumie masz rację, nie jest to powód do kłótni... Mam nadzieję, że chociaż mnie przeprosi za to brzydkie słowo... Zobaczymy co dalej. Muszę nauczyć się podchodzić z dystansem do niektórych sytuacji... chyba wiem o kogo chodzi Dzięki za poradę :)

ewelkarewelka>> Nie masz za co dziękować:) Pozdrawiam