Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedyna w swoim rodzaju.....

Czy istnieją normalni faceci?

Polecane posty

już ja to widzę. zjawia się tu facet i otwarcie pisze: szukam kobiety do poważnego związku. pisze o swoich wymaganiach itd. przeważająco- porażająca większość uzna go za desperata..

Gość kei
jestem. w czym mogę pomóc?

Gość Wybaczcie ale nie uwierzę
Kei - możesz pomóc w przywróceniu nam wiary w istnienie normalnych facetów. :-) Zawsze szczery - a co w tym wstydliwego czy śmiesznego, że mężczyzna szuka stałego związku? Żadna nie uznałaby go za desperata, tylko za poważnie traktujacego randki i ew. związek człowieka. Co do wymagań, to każdy ma jakieś. Tyle, że nadmiar wymogów w postaci np. tak dłuuugich list, jakie tu na Kafe zamieszczają niektórzy mężczyźni, po prostu nie ma sensu (to samo byłoby, gdyby taką listę zamieściła kobieta). Z prostego powodu: ludzie to nie ideały ani lalki, którym w razie potrzeby można zamontować kolejną funkcję, a poza tym nawet gdyby cudem znalazła się osoba spełniająca te kilkanaście kryteriów, to wcale jeszcze nie oznacza ani tego, że będzie nam się podobała, ani tego, że się w niej zakochamy. Tak naprawdę, gdy spotka się właściwą osobę, z którą coś iskrzy, która ma to coś, wszelkie wymogi i kryteria typu żaden blondyn, tylko wysoki, tylko dobrze zbudowany, itd., nie mają żadnego znaczenia. Pozostają tylko te podstawowe, które są niezbędne do stworzenia związku i prawdziwej bliskości z drugim człowiekiem, jak miłość, duże wzajemne zaufanie, wierność, uczciwość i szczerość. Miłość rządzi się własnymi prawami.

Gość kup se wibrator
Czyli wciąż ciężko jest znaleźć ogólnie akceptowalną definicję normalności? A skoro o tym właśnie rozmawiać... To chyba jest z tą normalnością tak jak z "pięknem". Każdy wie, co to dla niego, ale zdefiniowanie wcale nie jest proste i nie dotrze do wszystkich, bo dla każdego może to oznaczać coś zupełnie innego. Bądźmy szczerzy, faceci piszący powyżej o "szmaceniu" się kobiet, albo, że one muszą się najpierw zmienić - dla mnie zwykłe pierdolenie złamanych serduszek:D Ludzie są jacy są, jednak często poznając nowe osoby jesteśmy często zaślepieni i nie potrafimy wydać obiektywnej oceny...

ależ filozoficzne pytanie?:D spróbój poszukać może Ci sie poszczęści tylko nie tutaj.

Lucy Windsor - a gdzie ja mówiłam, że odkryłam Amerykę? :-) Ale jak czytam Kafe, to zdaje się, że dla wielu mężczyzn jest to wciąż nieodkryta prawda. Napisałam to dla tych twórców dluugich list wymagań i dla innych, którzy zakładają, że jak kobieta nie ma tego to a tego w wyglądzie, to na pewno nie ma co nawet próbować bliżej jej poznać - a być może wtedy okazałaby się tą właściwą?

Zawsze szczery - a co w tym wstydliwego czy śmiesznego, że mężczyzna szuka stałego związku? Żadna nie uznałaby go za desperata, tylko za poważnie traktujacego randki i ew. związek człowieka. w skali 0-10 jak oceniasz swoje czytanie ze zrozumieniem?

Gość ubrane fakty
istnieją,ale UWAGA są tak normalni ze można ich przeoczyć w tłumie bezmózgich facetów!

istnieją,ale UWAGA są tak normalni ze można ich przeoczyć w tłumie bezmózgich facetów chyba, ze ktos ma instynkt prawdziwej samicy ;-)

O przepraszam, Zawsze szczery. To się odnosiło naturalnie do wypowiedzi Słodko-gorzkiego. Śpieszyłam się i zrobiłam pomyłkę, mój błąd.

ostatnimi czasami myślałam że mój jest normalny bynajmniej taki się wydawał do ostatniego piątku jak się dowiedziałam iż w ciągu czterech lat bycia razem spotykał się z klientką przez pół roku i bądź tu kurwa normalną kobietą w śiwcie polujących samców porażka ręce opadaja

ubrane fakty "istnieją,ale UWAGA są tak normalni ze można ich przeoczyć w tłumie bezmózgich facetów!" No chyba. :-D

Jakiś Ty wspaniałomyślny, zawsze szczery. :-D A tak serio, to często dobrze mówisz. :-0

Gość ubrane fakty
hehe tak instynkt samicy jest niezawodny! :D moniaczka29--4 lata wytrzymał,to i tak długo jak na faceta.

Moniaczka29 - dlaczego mnie to nie dziwi? :-(

"nauczcie sie uzywac slowa BYNAJMNIEJ" ja obiecuję, że przynajmniej spróbuję nie żebym się podlizywała, bynajmniej ;-)

pomaranczo od bloga, o co ci w zasadzie chodzi? nie mozesz znalezc faceta? i dlatego bedziesz psy wieszala na wszystkich facetach? dominik100 w spodnicy?

wybacz ale nie uwierze teraz to i mnie to nie dziwi ubrane fakty hehe tak instynkt samicy jest niezawodny! moniaczka29--4 lata wytrzymał,to i tak długo jak na faceta... żebyś wiedział instykt samicy jest kurwa najlpeszym detektywem nigdy się nie myli

"dlatego bedziesz psy wieszala na wszystkich facetach?" ja myślę, ze próbuje się dostosować do błyskawicznie zmieniających się realiów, czego z kolei pokolenie rocziki lat 70 tych możemy nie mieć świadomości (tzn. ja się staram, czemu dałam wyraz w bieżącej dyskusji gdzieś wcześniej) ;-)

Gość ubrane fakty
tylko kobiety są tak głupie że nie chcą wierzyć w swój instynkt wierzą,ale czasem nie słuchają i pakują się w kłopoty