Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być brązowa

Szukam samoopalacza St. Tropez...

Polecane posty

Gość chcę być brązowa

Czy wiecie może gdzie można kupić samoopalacz St. Tropez drogą wysyłkową? Na allegro nie ma, w google szukam i znaleźć nie mogę a chcę być czekoladowa w wakacje . Może ktoś wie?

Gość mjugoaaa
kup sobie balsam brązujący z Lirene mocha do ciemnej karnacji...każdedo samoopalacza jak dotąd bałam się używać bo był żółty i śmierdział... a ten balsam daje efekt super mało śmierdzącego samoopalacza brązującego, a nie żółcącego... słyszałam ze dobry jest też dax orient spa...ale nie mogłam go dostać...

Gość chcę być brązowa
tak ale ja bym chciała taki który daje mocny efekt, wydaje mi się że balsam będzie tylko dawał delikatny odcień ale moze się myle. O St. Tropez słyszałam same dobre żeczy, że właśnie nie śmierdzi i daje piękny brązowy a nie pomarańczowy odcień dlatego go szukam...

Gość mjugoaaa
hmmm... nieiwem jaki to ten balsam ten st. tropez.. ale mój z avene nawet śmierdziucha...a ten balsam wg mnie daje efekt samoopalacza o zapachu balsamu. i ma BRĄZOWY KOLOR, a kosztuje 12 zł

Gość St.Tropez
Witam !! Jesli sa Panstwo zainteresowani kupnem produktow St Tropez prosze o kontakt mailowy pod adres : rose18@wp.pl Pozdrawiam !!

Gość emilamili
sprzedam st tropez self tan bronzing lotion 240ml samoopalacz 163zl cena do negocjacji emila.mili@wp.pl