Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już dłużej nie moge

błagam was pomóżcie!!

Polecane posty

Gość już dłużej nie moge

Moje dziecko ma 7 tygodni i od 3 dni wciąż płacze i w nocy i w dzień nie mam już siły bo to 3 doby bez snu. Dodam że robię mu 120ml mniej więcej co 2-3 godziny ale On wciąż wsadza rączki do buzi i płacze.. Śpi najdłużej 30 minut jestem wykończona dziecko też. co sie dzieje? pomocy! Może wiecie.. acha mały dostaje herbatke na kolki "HIPP" z kopru włoskiego co robić?

pierwsze tygodnie sa ciezkie mysl pozytywnie niedlugo bedzie przesypial noce, chyba mleka dostaje wystarczajaco, moze go cos boli dzieci nie potrafia mowic swoje emocje okazuja placzem

Gość saleminka8
czasami na jakąś dolegliwość dzieci reagują właśnie tym że domagają się jedzenia,mój pił co 1,5 godziny po 90-120ml do 3 miesiąca (w nocy) do przeżycia,zdrzemnij sie w ciagu dnia...

powodem może być kolka. Z doświadczenia wiem, że herbatki niewiele pomagają. Idź do apteki i kup PLANTEX. Jest on na bazie kopru ale ma silniejsze właściwości niż herbatki, pomaga na kolki. Poleciła nam go nasza pani doktor i był to strzał w dziesiątkę ponieważ nic innego wcześniej nie pomagało. W naszym przypadku ( synek miał 3 tygodnie) rozpuszczaliśmy saszetkę w 100 ml wody. Powodzenia.

Gość a byłaś u lekarza?
?!przeciez to może być cos powaznego...

Gość marta grzechu warta.
to połóz sie ojca to dziecko niema?

Gość saleminka8
o właśnie plantex miałam na myśli,ale wyleciała mi z głowy nazwa krople bobotic sa też dobre,ale trzeba podawać systematycznie

Gość fdsfd
nam plantex nic nie pomógł, może zmiana mleka ? nam pomogło, biedne dziecko cierpi, nie czekaj na lepsze tylko dzialaj

W takim razie powinnaś iść do lekarza. Dzieciątko jest maleńkie i może to być kolka lub coś poważnego. Dobrze Ci radzę, lepiej dmuchać na zimne.