Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_misia

Pilne!!! Odchudzanie....

Polecane posty

Gość Mała_misia

Ile schudnę jeśli przez tydzień będę piła tylko wodę nie gazowaną?

Gość truskawencjaaaa$
to zalezy od budowy ale mysle ze z 3 kg i nabawisz sie pozniej efektu jojo bo robienbie glodowek i picie wody niegazowanej jest dobre rpzez dwa dni pozniej takie zabiegi sa juz niebezpieczne dla zdrowia

Gość Mała_misia
Mam 165 cm. wzrostu i ważę 65 kg, muszę jak najwięcej schudnąć do przyszłego tygodnia, znacie jakieś skuteczne sposoby?

Gość Mała_misia
up

Gość truskawencjaaaa$
ja kupilam sobie linea te tabletki nie jem dwie godziny przed snem ze wzgledu na moja kolke jelitowa nie sldoze herbaty cwicze na brzuch ruszam sie nie przejadam sie pje duzo napojow gazowanych wcale nie pije i..chudne;)

samo picie wody owszem pozwoli ci zrzucić 2-3 kg ale tyle samo schudniesz jedząc tylko 500kcal dziennie. na pewno jest to lepsze niż sama woda bo nic niejedzenie zablokuje ci przemianę materii

Gość Mała_misia
truskawencjaaaa$ a mogłabyś napisać ile mniej więcej chudniesz i w jakim czasie?

Gość truskawencjaaaa$
no ja to tak zdrowo czyli w tydzien kg mam 176wzrostu i waze 60kg niby norma ale boczki mialam a po tym wszytskim co ci napsialam juz ich niemam z tym ze ja poswiecam na brzuszki15 minut robie 2 serie brzuszkow pelnych po30razy a reszta to te nie pelne i powiem ci z eod tych tabletek linea nie mam ochoty na slodycze wcale:)

Gość Mała_misia
Oki, dzięki:)