Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marrrreeeeeekkkkkkkk17

Miłość czy pedofilia?

Polecane posty

Gość Marrrreeeeeekkkkkkkk17

Jestem Marek mam 17 lat i Dość długi czas ponad pół-roku kocham 12 latke kończy 5 klase podstawówki a ja 1 zawodówki (Wiem że naprawdę kocham to nie zauroczenie) ona jest mną zainteresowana dowiedziałem się od jej starszej siostry na swój wiek jestnaprawdę ładna rozwinięta i ogarnięta ale nie wiem co robić kocham mocno ale czy to nie za duża różnica? czy jestem normalny? czy może jednak spróbować? Pomocy!

Gość staszek spod monopolowego
ha ha

Gość NA KRZYŻ Z NIM!
Kurwa, na pal Cię nabiję zaraz! 😡

Gość ssdr
pięć lat to nie dużo...wiadomo, jak ma 12 lat to nie ciągnij jej do łóżka, ale jak podrośnie...kto wie ;)...

Właściwie zależy jak się na to patrzy. Bo jest między Wami 5 lat różnicy, w związkach właściwie wiek nie zawsze gra role, sama jestem z chłopakiem prawie 4 lata starszym odemnie, z tą różnicą że ja jestem prawie pełnoletnia, a ta Twoja dziewczyna to - sam pomyśl - jeszcze dziewczynka, dziecko. Możliwe że to miłość, ale powienieś się zastanowić nad związkiem, bo ciagnie za sobą wiele cieni, np. brak akceptacji otoczenia czy rodziny, albo że np. Ty w Twoim wieku masz swoje zapotrzebowania których 12sto letnia dziewczynka nie powinna zaspokajać... więc najważniejsze jest to czy to napewno miłość i czy potrafisz ją uszanować żeby nie zabierać jej za wcześnie dzieciństwa. :] Pozdrawiam.

Gość tak pedofilia bo to znowu ty
yebany zboczencu z ta kurva miloscia do 12 latki 😡 za kazdym razem wymyslasz inne tlo a caly czas rozbija sie o twoja rzekoma milosc do 12 letniego dziecka, wez wypierrdalaj zanim policja zrobi ci wjazd na chate chocby dla zasady i zebys zaplacil za te nilegalne kopie windowsa i innych plikow zlamany chooju

Gość w nocniku
jak to dobrze, że jeszcze nie możesz głosować w wyborach bo byś takich głupot narobił głosując na Jarka , że klękajcie narody