Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Daria1987_1

Czy mozliwe ze jestem w Ciązy?

Polecane posty

Gość Daria1987_1

Witajcie mam do was drogie kolezanki takie pytanko. Bo cos dziwnego zaobserwowałam w swoim organizmie. Zawsze tydzien przed spodziewana @ balały mnie piersi , czesto od polowy cyklu... teraz 3 dni do spodziewanej miesiaczki i piersi nawet nie myslą boleć... Odbywałam stosunek w zabezpieczeniu w dni płodne ale na 99% wszystko skonczylo sie dobrze. temperatura mojego ciałka dzis to 37,3 stopnie czy to normalne? Ponadto nie zauwazylam innych zmian typy czeste latanie do kibelka na siusiu czy zaparcia... Piersi wielkoscia jakie byly takie są... Sluz w pochwie do przedwczoraj był koloru jajka kurzego gesty czasami lejacy, od wczoraj sucho i dzis sucho... Powiedzcie mi czy cos ze mna jest nie tak? a dodam ze mam małą rane na kolanie ktora troche brzydko sie goi i mam powiekszone wezły chlonne pod kolanem(infekcja sie wdala) Mam sie czego obawiac czy z tymi piersiami tak jest ze raz bola raz nie? dodam ze w okresie 15 lat nie bolaly mnie wcale piersi a okres byl zawsze niespodzianką... Czekam na wasze opinie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować