Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szyszunia_24

jak sie pozbyc/?

Polecane posty

Witam ma ktos moze sposób jak pozbyc sie nieprzyjemnego zapachu moczu z łozka? probowalam juz roznymi plynami ale nic to nie daje

Gość najdziwniejszy
lac do kibla

Gość staszek spod monopolowego
kupic nowe i przy okazji pampersy

Gość najdziwniejszy
nie, sprobuj kiedys

wiesz jak masz głupio komentowac to moze wogóle tego nie rób. Spało u mnie dzieciątko kuzynki i niestety przydarzyło sie w nocy. Nie moglam byc na to przygotowana wiec pytam . a skoro ty robisz sobie z tego zarty to daruj sobie.

Gość Specka
a może ta Pani szuka sposobu na zapach w łóżku małego dziecka lub starszej chorej osoby? może więc zamiast chamstwa lepiej nic nie pisać? jeśli nie możesz wywietrzyć materaca czy prześcieradła przecieraj roztworem kawsku cytrynowego....uprzedzam ze to zajęcie na klika sesji ale w 100% skuteczne metoda

Gość kjnmb
mam ten sam problem a jak by tak uprał w tym kwasku ? znaczy dodał do prania

Gość najdziwniejszy
nie denerwuj sie tak moczno od razu

Panie najdziwniejszy .. nie wiadomo co spotka pana w zyciu , moze bedzie sie pan musial opiekowac kiedys kims bliskim kto nie bedzie mogl korzystac z toalety .. wtedy nie bedzie panu do smiechu

Gość Specka
hmmm tego nie wiem, ale z kolei jak jest możliwośc wyprać to dobrze działa pranie w mydlinach szarego mydła "biały jeleń" (żadnego innego)- brzmi banalnie ale bardzo skutecznie usuwa zapach, inne środki w zasadzie tylko maskują a od ciepła wydziela się on na nowo i bardziej intensywnie, w poprzednim wpisie zapomniałam dodać ze dobrze jest podgrzac troszkę ten roztwór kwasku, słyszałam że dobrze działa przecieranie roztworem amoniaku a potem wodą z mydłem ale przyznam że to do mnie nie przemawia bo mocz ma tak nieprzyjemny zapch własnie przez obecność amoniaku w składzie

Gość Specka
a w jakim kolorze kanapa? bo jesli jasna to mozesz jeszcze uzyc zwyklej cytryny: wycisnij sok, podgrzej w mikrofali, i delikatnie wacikiem trzyj przez kilka minut, a potem jakąs szmatką nasączoną wodą przetrzyj całośc ( zeby nie wywabic koloru) i znów podgrzanym sokiem cytryny...to trzeba niestety powtórzyc kilkakrotnie ale jest to skuteczne, ewentualnie próbuj z mydlinami szarego jelenia....innych sposobów nie znam a tez sie kiedys intensywnie interesowałam tym tematem, skutecznosc gwarantowana

Gość najdziwniejszy
a skad pewnosc, ze to tylko hipotetyczna sytuacja? :D