Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaczatko1982

Zajebiste miejsce na wypoczynek

Polecane posty

Hejka. Mam pytanko.. chcialabym gdzies wyjechac na urlop w Polsce:) Nie jestem zmotoryzowana i moim pojazdem bedzie autobus dlatego zalezy mi by te miejsce bylo w takim połozeniu zeby do wszystkiego bylo w miare blisko:) czy to gory czy morze.. by atrakcje i centrum bylo nie opodal:)

Dla mnie dobre miejsce to łóżko, pod warunkiem że jest w nim dobra kobieta ;) . A tak poważnie to nawet najlepsze miejsce będzie do chrzanu jak nie będzie pogody.

Gość Takie__ tam
Polecam Trójmiasto :) Z Gdańska do Gdyni masz jakieś 30 min. kolejką. Jest tam naprawdę zaj**ście Bardzo polecam każdemu!!!

Gość karoolek...................x
nie prawda , ale pisze tak tylko dlatego , ze wszystko zalezy co kto na urlopie chce robic , albo lubi . Ja pogode uwazam za dobra jesli temp. nie przekracza 28 stopni , jak jest wiecej to jest kupa i czy to moze , czy góry jest dla mnie zle , człowiek sie meczy ta temperatura , wiecznie spocony , duszno itd. Nawet wiec morze jest dla mnie wtedy do bani . Pisze oczywiscie o naszym kraju i klimacie . Polecam ja POLANICE ZDRÓJ - Z TYCH WSZYSTKICH miasteczek górskich dla mnie jest to najlepsze miejsce , lepsze od ZAKOPANEGO - gdzie jest to miejsce szczególnie pzrereklamowane i dlatego wymieniam je jako pierwsze , Krynica górska - tu szok , najdrozsze miejsce w polsce gdie byłem , w dodatku bez klimatu - po prostu dziadostwo . Kudowa zdrój , bez klimatu mimo ze blisko polanicy , duszniki to samo . Z polanicy moze jak sie ma samochód wyskoczyc dosłownie , ze dni braknie w wiele miejsc , zamek w Ksiązu , stadnina koni , wambierzyce , góry sowie , czermna , a i czechy tak samo - ja polecam polanice zdrój

jak ktos nie był w trujmiescie to warto byc , ale przestrzegam - ludzi masa , tłok , gwar itd. zobaczyc raz , czemu nie ! ale napewno tam nie wypoczniesz - choc kazdy lubi cos innego .

Świnoujście :) Blisko do Niemiec, najszersza plaża w Polsce trójmiasto - Sopot zajebisty aquapark Gdańsk Gdynia ok Mikołajki ( Mazury -cudowny relaks) Szklarska Poręba bajeczne widoki

mazury odpuscic radze w tym roku - komary was zjedzą

dzieki za odpowiedzi.. moj chlopak jest wlasnie w okolicach polanicy.. pogody sie nie zamówi niestety:) chodzi tez o to by miejsca byly romantyczne.. nie chodzi o ilosc ich a jakosc jesli wiecie co mam na mysli:) ja to w sumie wole morze.. choc opalac sie nie moge;) ale jak teraz te powodzie to tez tak.. mamy urlop pod koniec sierpnia-ostatni tydzien.. :)

Gość wesola bridget jones
w górach jest tanio, a poza tym nawet jak pada jest co robic , miłego urlopu życzę :) ___ http://tnij.org/g8sh

Gość gość
a co myślicie o Obidzy? www.obidza438.pl ? :) ja myślę, że fajnie by było tam wypocząć, bez telefonu, internetu, komputera...