Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja j

Zakochałam się w moim lekarzu :(

Polecane posty

Gość Anastazja j
Do kokardki Tak oboje jesteśmy wolni, tzn on na 100% nie jest z żoną. On bardzo mi się przyglądał, ale wiem że etyka lekarska nie pozwala mu na zrobienie pierwszego kroku. Będę się z nim widzieć i nie wiem jak rozegrać sytuację. To jedyny raz kiedy będę go widzieć, bo potem to już długoo nieee.....:(

dawaj, lepiej sprobowac i zalowac niz...dalszy ciag znasz na pewno :D do odwaznych swiat nalezy :D!!!

Gość Anastazja j
No chcę spróbować, ale boję się i nie wiem jak się do tego zabrać?

hm hm ... kurcze szkoda ze nie zobaczysz sie z nim jakos wiecej razy, bo wtedy mozna by cos bardziej wybadac sytuacje ! a moze w sumei lepiej zagadac ze to juz ostatnia wizyta i moze milo by bylo podtrzymac ta znajomosc , przedluzajac ja na kawie !? jak powie ze nei , no to nara, ale moze powie tak i bedzie super :D

Gość thgtfewrfe
to witaj w rodzinie :D

ja bym na Twoim miejsciu powiedziała, że bardzo jestes wdzieczna za pomoc.. troche bym powiedziala, ze sie ciesze ze to do niego trafiłam.. i dodałabym w żartach, ze z chęcia w ramach rewanzu zaprosiłabym go na kawę. tak wiesz - nie wprost ze zapraszasz, ale w formie luzniej sugestii.. i zobaczysz jakby zareagował.

Gość Anastazja j
A co myślisz gdybym poprosiła o jego mail lub tel. że chciałąbym z nim jeszcze porozmawiać? :)

Gość napisz od razu że ten lekarz
to Twój psychiatra u którego leczysz depresję..... walnij się kobieto w łeb, bo pieprzysz farmazony, Twoja desperacja bije po oczach

zachowujesz się jak piętnastolatka a nie jak kobieta

bardzo często zdarzają sie zauroczenia "osobami publicznymi" czyli: nauczycielami aktorami/piosenkarzami/modelkami/modelami wykładowcami akademickimi lekarzami księżami wybór jest zależny od grupy wiekowej z jakiej wywodzi sie zauroczona/zauroczony tak jak zauroczenie nauczycielem zdarza sie raczej podrostkom, studentkom tak zauroczenie lekarzem bądź ksiedzem zdarza się kobietom w średnim wieku bądź emerytkom a teraz oceń w której grupie wiekowej jesteś i jak bardzo żałośnie się zachowujesz

Gość Anastazja j
Do napisz od razu że ten lekarz To nie jest psychiatra a ja nie cierpię na deprzesję :) Za ty Ty określ się do jakiej grupy należysz " księżami " :):):):):):):)

Gość rmf fm roll on
Ja tez sie zakochalam w lekarzu :(

Gość Anastazja j
I co ja mam zrobić?

wiesz co, ja nie wiem czy zaczynałabym od prywatnych danych w sensie mail czy nr tel, chyba ze on wyrazi chęc kontaktu... w sumie moj lekarz dał mi sam z siebie namiary na siebie.. ja bym postawiła na delikatne sugestie, wlasnie jakies takie propozycje niewinne, w formie zartów itp.. wiesz - zeby nie robic nic wprost - jesli bedzie zainteresowanty to podchwyci taki flirt, a jesli pozostanie bierny to chyba jednak nic z tego..

Gość Anastazja j
Nie będę się tydzień myła i nie założę bielizny... Zadziała?

Gość Anastazja j
...zaproponuję anal? Pomóżcie!

Gość Anastazja j
W sumie masz rację, proszenie o mail czy tel byłoby narzucaniem się, lepiej zażartować i coś zasugerować między wierszami. W końcu facet jest bardzo inteligentny. Jeśli będzie chciał odbierze sygnał:)

Gość Anastazja j
Szkoda, że to nie ginekolog :(

Gość tez medyk
Zapropoonuj ten anal !!To swietny pomysl, facetow to kreci,a lekarzy szczegolnie,bo pacjentki czesto odwracaja sie do nich/nas tyłem. Myc sie nie musisz,bo nie ma to jak naturalny pachnący pot i śmierdzący odór kobiety.. a Tak ogolnie to jakby on cos od ciebie chcial to juz by cie nawet wziął analnie po tych kilku nawet kawach i nie tylko kawach. Więc sorry,ale to nie tak,ze jak suka nie da to pies nie weżmie.. Już pies weżmie ,nie bój ty się,jak mu się suka spodoba.

Gość jjak tam
Anastazjo? Poderwalas go w koncu czy dalas tylko du..? a serio tak,hmmmmmmmm..co te baby widza w tych lekarzach????? bo patrzyl?bo spojrzal?bo chyba ..ja mu sie ..tto albo tamto? to ich praca wiec musza byc mili,a ze chlopami normalnymi sa,to czasem moze i im stanie nawet na widok co ladniejszej panienki,a one to zaraz mysla,ze on ciezko zakochany jest! kobity pacjentki! troche luzu se dajcie! setki osob w tym facetow na co dzien sie na was moze patrzec i jakos nie wyciagacie z tego wnioskow,a ze akurat jakis lekarz troche dluzej spojrzy-to jest normalne,bo lekarznawiazuje z wami w ten sposob kontakt,nie tylko wzrokowy,bo w ten sposob okazuje wam swoja uwage i zainteresowanie,ale przede wszystkim zainteresowanie waszym problemem,z ktorym do niego przychodzicie,bo gdybyscie takowego nie mialy ,to i byscie do niego nie poszly,czy nie tak??????????? a wy zaraz myslicie,ze to oznaka wielkiego i love you??? chlopow poprostu wam normalnie brak,to se zaraz roicie,ze moze akurat ten lekarz co spojrzy na was ot tak,to jest wami wielce zainteresowany?? owszem,zdarza sie i tak,ale najczesciej to tylko zawodowa +ludzka kurtuazja lub uprzejmosc.. a jak ktoremus by sie serio cos tam od was chcialo,to juz by was jakos tam i gdzies tam znalazl,wiec jesli was juz po wizycie u niego nie szukal i nie odnalazl,to znaczy,ze nic od was poza byciem waszym lekarzem nie chce! czy tak trudno to zrozumiec? wiem,zakochanie nie jest proste,zwlaszcza bez wzajemnosci,ale na litosc Boska.ile mozna sobie roic w glowie,jak realia sa brutalne i on nic od was nie chce? przeciez nie chcecie byc tylko raz przeorane,bo chcecie wielkiego love,wiec jesli tak sie nie zdarzy,to trzeba sobie jakos dac na wstrzymanie i samo wam z czasem przejdzie.. no chyba,ze chcecie byc tylko zaliczone lub go zaliczyc,wiec wybor nalezy do was,zatem musicie poprostu wiedziec,czego chcecie baby..

Gość pierogi ruskie pieczone
ja chcę go tylko przeleciec, bo mam meza i synka i w zadne romanse nie chce sie wiklac. Szkoda, ze nie zadzwoni i sam nie przejmie inicjatywy. Chyba wypada wziac sprawe w swoje rece :D

Gość tylko przeleciec?Padosz?
to weż go przeleć ady nie roz ,nie dwo! se nie żaluj bo latka lecom,jak se co użyjesz to twoja przyjymność jezd dziewucho.e jak by ty buła u noz na wsi,to by jo cia już przekuloł wte i we wte na moij kłozetce,ale mom pecha boś ty sie wy mnie nie zakochaa. napisz no du mnie,jo żym tyż jest jurnyj i przystojnyj ,to cię łobróce,że ino wióry bydom lecieć..... pozdrowiom.kazik od zYMBów.

Gość pierogi ruskie pieczone
Kazik ale między nami chemii nie ma i jeszcze to twoje słownictwo

Gość Wez mnie jak chcesz
Bo w tym caly jest Ambarassssssssss ,zeby dwoje chcialo narazzzzzzzz

Gość ale problemy
Jezu to wez sie odkochaj i pozamiatane po co sobie wmawiacie takie glupoty,ze on spojrzal ,to pewnie juz kocha i sie zaraz z wami ozeni?? Jakimi pierdolami sie zajmujecie a lekarze jak to przeczytaja to potem maja te pacjentki za jakies nawiedzone i nienormalne i sie z was smieja tylko!troche honoru i opamietania cieszcie sie,ze fajny imily i nie stary zgred was leczy a po co jeszcze dorabiac do tego jakas filozofie

Gość jjjjjjjjjjjjeeezzuuuuuuuuuu
❤️

Gość cfvghcvbc
on jest lekarzem i nie ma żony i jeśli jest choć trochę przystojny=ma już pewnie stado młodych kochanek, które się leszczą na coś wiecej

Gość zaraz stado ma
jak mlody jest to jeszcze sie doksztalca i skupia na rozwoju kariery chyba? chyba nie po to sie uczyl,zeby sobie te kariere zmarnowac przez jakies rozemocjonowane pacjentki;jesli jest normalny. a to by potem za nim szlo,ze sie bawi w romanse bo lekarz ma jednak wiecej do stracenia niz pacjentka. Jakby potem cos nie wyszlo to ona mu moze narobic problemow,a jej nic nikt nie zrobi,a jeszcze go w internecie potem obsmaruje. A one glupie mysla,ze jak one to pisza to on to przeczyta i bedzie wiedzial i co,sie odezwie?wtedy to on chyba wlasnie bedzie jej unikal bo bedzie sie obawial ,ze wariatka jakas co nad uczuciami nie panuje

Gość Uwielbiam te tematy
Tamten co sie takkk rozpisał to zna pewnie to z autopsji. Ale doktorku nie myśl, że wszyskie pacjentki to puste baby! Też są myślące i też pokończyły jakieś szkoły! I nie myśl że jesteście tacy wow i zaraz lkażda was chce. Wkońcu jesteście facetami a jak ładni to co dziwnego że pacjentki podrywają?