Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tlylko gotkka

Stylowo z domieszką gotyku - ktoś w temacie?

Polecane posty

Gość nie tlylko gotkka

O co mi chodzi - mam prawie 20 lat i chciałabym znaleźć swój styl, fascynuje mnie gotyk, mam dużo czarnych ubrań, ale nie chcę robić z siebie takiej mhrocznej panny z grzywką do nosa i ubierającej się tylko na czarno w luźne wory... chodzi mi, żeby jakoś tak to połączyć z "normalnymi" ciuchami jak np. jeansy. Czy ktoś może ma/miał taki styl?

Gość i sru i fru
Ja mam zblizony , ubieram się na czarno ale mam ubrania z nadrukami i nie są takie ponure,Tez zestawiam z jeansami dosć często.Preferuje takie bardziej sportowe warianty, koszulki, bluzy z kapturem itp bo wygodniej tak na co dzień ,Duzo dają efektowne dotatki typu jakiś fajny pasek czy apaszka na chłodne dni, do tego jakas fajna torebka i buty nawiązujące do stylu

Gość i sru i fru
teraz jest popularny taki styl rock glamour więc można pósc tez trochę w tym kierunku jak ci sie podobają takie ubrania.Bardzo fajne na są kurteczki ze skóry ekologicznej takie nabijane cwiekami

Gość dcfsadv
tak cos idealnego dla pozera, który nie ma pojęcia co to goth. Żałosna jesteś. Nienawidzę takich ludzi jak ty którzy unowocześniają wszystkie subkultury bo są w modzie. Glam, punk, goth co jeszcze nas czeka ?

Gość aggggggggggggggggggg
fala emo minęła teraz czas na goth ? hahahahahahahahahahahaha

Gość gfdjkeso;tgea;
" ale nie chcę robić z siebie takiej mhrocznej panny z grzywką do nosa i ubierającej się tylko na czarno w luźne wory... " to ty naprawdę nie wiesz co to goth jeśli uważasz, ze oni tak wyglądają

Gość dcfsadv
Piwo z sokiem malinowym- lepsze to niż bycie jakimś pozerem :)

Gość ale pojazddd hehehehe
odezwały sie mhroczne pannice, urazilas ich uczucia, teraz sie beda ciely :P

Gość dcfsadv
spierdalaj suko