Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankenczers

czy BENCH to dobra marka?

Polecane posty

Gość ankenczers

czy jest to marka porównywalna do Pumy, Nike, Adidas?

bench jest bardzo dobra marka!!!! mieszkam za granica i szczerze to tylko bieda i element spoleczny u nas chodzi w puma itp

W żaden sposób nie jest porównywalna. Sponsoruje wydarzenia muzyczne. Resztę dopowiedz sobie sama.

Gość córka bodzia

Gość córka bodzia
raczej nie jest rozpowszechniona w polsce

Gość to tylko droga marka
i wcale nie jest taka dobra. Jakosc pozostawia wiele do zyczenia. Ubrania niszcza sie tak samo szybko jak innych przecietnych marek. Dla wielu liczy sie tylko ten wielki napis firmowy umieszczony gdzies na wierzchu.

mayson- przesadziles z tym elementem spolecznym

dodam tylko, ze jakosc pumy, nike i adidas jest o niebo lepsza od Bench. Bench to moda tylko i wylacznie dla mlodziezy.

eh przesadziłam czy nie polakow za granica to tylko po tym mozna poznac ze nasza sportowe markowe ubrania! pume to nosze na silownie a nie po miescie.a pozostali co nosza to sa na zasilkach bo markowe sportowe ciuchy sa najtansze.

Gość szgcjk6d
mayson Przestań co ty jesteś jednym z tych polaczków co myślą,że wyjechali za granicę to już wielcy państwo:O wiele gwiazd nosi ubrania puma i jakoś nie są marginesem ja mam dużo ubrań bench fajne mają ubrania i można wyrwać naprawdę tanie promocje :P a co do jakości to nie jest żle za tą kasę się opłaca :)

ehhh szkoda gadac.... ..........nie niejestem z tych polaczkow....

Gość gość
Na pewno bardzo drogie ubrania . Z jakoscia roznie ,takl jak w innych sklepach . Zalezy co sie kupuje i z jakiego materialu uszyte . Niektore rzeczy sa bardzo dobrej jakosci ,inne gorszej .Wszystko zalezy co chcesz kupic i ile za to dac . Ogolnie ubrania dosyc drogie , ale fajne.

Gość gość
Duzo drozsze od Pumy , Adidas czy Nike . I troche w innym stylu.

Gość gość
Ubrania fajne , ale dosyc drogie . Czy marka porownywalna ? Adidas itp. sa typowo sportowe , a w Bench rozne .

Gość natalka ania
dzisiaj kupilam sweterek tej firmy.. zobaczymy

Gość gość
Kupujecie szmaty za 400% wartości. :classic_cool:

Gość gość
To była kiedyś typowa marka dla gejów teraz jest dla wszystkich.

Gość gość
drogie? to co dla was jest tanie? bench jest dobry jako marka ciuchiw do chodzenia po domu.... po prostu lubie naprawde drogie rzeczy, rodzice zakorzenili we mńie od malego,ze ludzie traktuja cie z wiekszym szacunkiem jak masz buty za 1500 zl, niz za 200 zl. i nie lubie jak ktos mowi,ze jak ja moge kupiwac taka droga torebke, a sam nosi badziew za 300 zl i mu siewydaje ,ze ma droga torbe,bo z zary. lubie zare,ale uwazac,ze sa w niej drogie rzeczy? ludziee

Gość gość
Bzdura , kto to wymyslil z tymi gejami ? Haha :-DPierwsze slysze, ale glupoty.Normalna firma z Manchesteru, bardzo sie rozwinela od momentu powstania.Sponsoruje chyba najwieksze muzyczne wydarzenia w Angli.Niektore ubrania naprawde fajne i faktycznie drogie.Mozna kupic cos podobnego np.sweter innej firmy i taniej.A ty tam wyzej o tym bogactwie i torebkach bredzisz jak potluczony :-D

Gość gość
Chyba ze porownujesz Bench z Givenchy albo Prada :-D to faktycznie tansze.

Gość gość
cyt.: ,,po prostu lubie naprawde drogie rzeczy, rodzice zakorzenili we mńie od malego,ze ludzie traktuja cie z wiekszym szacunkiem jak masz buty za 1500 zl, niz za 200 zl. i nie lubie jak ktos mowi,ze jak ja moge kupiwac taka droga torebke, a sam nosi badziew za 300 zl i mu siewydaje ,ze ma droga torbe,bo z zary.,, xx Problem w tym ,ze nie kazdy zna sie na butach . Ty kupisz za 1500 , a wiele osob nawet nie zauwazy ze masz takie drogie buty , bo sie najzwyczajniej w swiecie nie bedzie na tym znac . i nie bedzie ich to obchodzilo .

Gość gość
Wydaje mi sie ,ze drogie ,bo jak mozesz kupic kurtke w jakims sklepie za 30 funtow to w Bench-u zaplacisz 100 funtow , to samo ze swetrami , bluzami ,bezrekawnikami itp., wszystko 4 razy drozsze.Ale robia wyprzedaze i wtedy mozna kupic cos fajnego troche taniej.

Gość gość
Dobra, ale nike, adidas są bardziej sportowe a bench to streetwear.

Gość gość dukanek
nie za dobra :-/

Gość gość
Mi sie podobaja te ubrania, ale jesli chodzi o jakosc to roznie .Ja kupilam dobrej jakosci i jestem zadowolona , ale slyszalam tez glosy niezadowolenia, że jakos nieadekwatna do ceny ,.za drogo .

Gość dian
a ja kupiłam dziś zimową bomber Bencha w ciuchu za 1 zł...

Gość aabozwariuje
ja mam jedo zkojazenie z ta marka - LUMEKS! Nie chodzi o to ze to cos zlego...sama kupuj***ardzoe czesto w lumpeksach..ale w Pl nie mozna dostac ciuchow tej marki ( a moze teraz mozna) a jedynie kogo widze w tych ciuchach to ludzi,ktorzy na bank ubieraja sie w lumepksie - nie unizajac nikomu. Tak czasem jest dobre zagraniczne marki zakladaja u nas ludzie, ktorzy kupuja te cichy za grosze w lumpie..i moze niektorym tak jak i mimarka Bench kojazy mi sie z dresiarzami, ludzmi ktorzy nie umieja sie fajnie ubrac itd..Co jakis czas widze kolesia npubranego w bluze Bench a do tego granatowe za krotkie starsznie poprzecierane jeansy i pantofle :/ Wiem ze kazdy chodzi w tym na co go stac itd..a dla mnie samej to moglibysmy nawet w workach po kartoflacj chodzic oby byly czyste.. Ale pisze Ci jakmoga ta marke postrzehac inni w pl Bench = lumepks

Gość gość
ja nie lubie bencha, przwaznie ma ciuchy z wielkim jego logo na spodniach lub kurtce jak dla mnie to wiocha, jak sa promoce to mozna cos kupic i do lasu w tym chodzic, na silownie