Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda8888992837

Ciąża???

Polecane posty

Gość jagoda8888992837

Witam, mam mały problem. Bardzo chciałabym być w ciąży i się zastanawiam czy czasem to się ze mna dzieje nie jest czasem wynikiem mojej psychiki i 'parcia' na dziecko. 8maja miałam ostatnie krwawienie z odstawienia (zabezpieczałam się stosując pigułkę). Byłam bardzo konsekwentna w przyjmowniu tabsów lecz z ostatniego opakowania przyjełam tylko 9pigułek, w różnych dniach, bo miałam mnóstwo problemów na głowie i w tamtym czasie nie miałam głowy do pamiętania o pigułce. Krwawienie było skąpe i brązowe. Od tamtego czasu (8maja) nie dostałam miesiączki. W niedzielę zrobiłam test ciążowy, który wypadł negatywnie. Wczoraj natomiast miałam odruch wymiotny, w sytuacji, w której nie powienien on się pojawić. Zresztą nie należę do zbyt wrażliwych panienek i raczej nic mnie nie rusza jeśli mowa o wymiotowaniu. Czy mimo iż test wypadł negatywnie mogę być w ciąży? Dodam jeszcze, że od dwóch tygodni mogłabym spać przez cały dzień i nadal byłabym niewyspana. Mój mężczyzna mówi, że zauważył, że moje piersi zrobiły się pełniejsze. Ja nic takiego nie widzę i nie bolą mnie wcale.

Gość jagoda8888992837
chyba wszyscy spia :( a ja bym chciala pogadac :(

Gość jagoda8888992837
wlasnie nie bardzo nie moge isc do lekarza, bo jestem za granica a w kraju bede za trzy tyg. chcialabym wiedziec co i jak, bo poltora roku temu bylam w pierwszej ciazy, ktora niestety starcilam :( dlatego chcialabym wiedziec czy musze o siebie juz zaczac troszke inaczej dbac

Gość jagoda8888992837
dzieki za dobra rade :)

Gość sadeftu
mysle, ze to moze byc ciaza a test wykonalas zbyt wczesnie