Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaferiannka

jak ludzie funkcjonowali kiedyś bez kafe???!!!

Polecane posty

Gość kaferiannka

mam 35 lat i zastanawiam się nad tym . Jak ja mogłam zajść przeżyć miłość nastoletnią, później tą jedyną, jak wyszłam za mąż, zaszłam w ciąże, urodziłam i wychowałam dzieci bez Kafe. Mdli mnie jak otwieram kafe, a tam tematy -chłopak mnie rzucił.... -okres mi się spóźnia.... -gdzie ślub. -poród katowice,piździce itd... -jakie pampersy.... itd,itp...

Gość prawda,prawda,prawda
a już ciężarówki, w oczekiwaniu na fasolke, albo mamy jak sobie radzicie z małym dzieckiem ,czy to ciąża ? rzygać się chce

Rozumiem, że zamierzacie teraz porozmawiać na kafe o tym, po co nam kafe ? :)

Gość kiedyś przede wszystkim były
KSIĄŻKI!!! Mało tego - książki się czytało! Pamiętacie te czasy? :-O

Gość a jakże
życie wspomnieniemi, wzdychanie '" kiedyś było lepiej" jest oznaką starzenia się - życie wspomnieniami, a także wzdychanie typu "kiedyś było lepiej" jest oznaką starzenia się -:P uważajcie co mówicie :))

Gość a jakże
no i jąkanie też jest tego oznaką , jak widać powyżej -:P

Gość kaferiannka
lubie kafe, są naprawde nie raz fajne tematy, jestem od lat na 3 topikach. Dzisiaj wcieło mi ulubione tematy, próbuje odszukać je i szlag mnie trafia jak mam się przedzierać przez setki durnych, powtarzających się tematów. Co do tego to chyba za moich czasów było lepiej , zamiast gg czy smsów,chodziło się z chłopakiem na spacery do parku, na łąke. przypomniał mi się kawał. wnuczek do dziadka -Dziadku jak to było kiedyś bez internetu, gadu gadu, komórki... jak to możliwe ,że ty babcie poznałes? -oj wnusiu ,jak to nie było nie było? Babcia mieszkała w INTERNACIE, wieczorem wymykała się na GADU GADU ze mną , a jak by nie KOMÓRKA na drzewo to ani twojego ojca by nie było, ani ciebie.

Gość starzenie się jest
stanem naturalnym.

Gość pierdzielicie hipolicie
jakie starzenie ? babka ma 35 lat (najpiękniejsze lata) I 1000% procent racji co kafe i durnych powtarzających się tmatów, zakładanych przez młode, rozbestwione mężatki,których mężowie ciężko zapierdzielają aby one miały na tipsy i solarke.

Gość a jakże
ja jestem bardzo zadowolona z powodu wynalezienia internetu, komórki ... nie wychodząc z domu, o każdej porze dnia i nocy mogę sobie pogadać z ludźmi, mam szeroki dostęp do wszelkich informacji - wystarczy odpalic kompa,nawet nie chcę wymieniać wszystkich korzyści jakie z tego wynikają, a komórka to już super wynalazek :))

Gość pierdzielicie hipolicie
a kto mówi ,że nie jest to dobre Autorka poruszyła,temat bezsensownych powtarzających się tematów. Pisze o tym ,że co niktórzy za przeproszeniem wysrać się nie mogą bez kafe! A faktycznie,zamoast zaśmiecać nowym tematem, można odnaleść pdobny temat