Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxzet

rodzina zastępcza

Polecane posty

Gość xxxzet

Hej bardzo podoba mi się model rodziny kreowany w rodzinie zastępczej... Czy uważacie, że takie rodziny istnieją? Chciałabym w taki sposób wychować swoje dzieci jak tam jest to pokazane, i chciałabym być przykładną żoną i matką jak ta mama z serialu... Tylko że ona jest spokojna a ja nerwus... :(

Gość xxxzet
nie mam dzieci adoptowanych! Mam swoje, a co ci się tam nie podoba??

Gość xxxzet
nie rozumiem niektórych komentarzy a właściwie ludzi którzy je piszą

Gość kodagau
bardzo sympatyczna rodzinka - fakt, tylko czy w dzisiejszym świecie możliwa, tego już nie wiem

Gość angelos12
właśnie lecą powtórki, naprawdę fajny serial, czasem można się pośmiać :)

"kodagau -bardzo sympatyczna rodzinka - fakt, tylko czy w dzisiejszym świecie możliwa, tego już nie wiem" adlaczego nie? przecież to tylko od ludzi zalezy :)

Gość xxxzet
dokładnie, też myślę, ze wszystko zależy od ludzi... Dlatego chciałabym stworzyć taką ciepła rodzinkę, a u nas same nerwuski :(

Gość xxxzet
no nareszcie, nikt cie o komentarze nie prosił i nikt za tobą tęsknił nię będzie :) P.S. A jednak wróciłaś :D

Gość xxxzet
są tu może jeszcze inni fani tego serialu?

ta moja wypowiedz była ironią,a weszłam teraz bo chciałam zobaczyc jak zareagujesz,twój temat jest tak głupi ze nie mogłam nie zareagowac,po prostu zrozumiec nie moge o co ci kobieto w nim chodzi.chcesz zeby twoja rodzina była jak ta z serialu-to posadz domowników przed telewizorem, przywiaz do krzeseł,w oczy wsadz zapałki i puszczaj dzien i noc rodzine zastepczą,potem ucharakteryzuj kazdego na konkretną postac z serialu,i powiedz ze kto nie bedzie odgrywał swojej roli ma wpierdol.to powinno ci pomóc stworzyc swoją wymarzoną rodzinę,a skoro sama nie umiesz byc jak mama z serialu,mozesz odgrywac role psa Sliniaka

Gość xxxzet
ale jesteś pusta i głupia! Chodzi mi o to, żeby stworzyć ciepłą rodzinkę, wpoić w dzieci pewne wartości... Ale ty tego nie zrozumiesz bo wiadac ze twoim rodzicom to wisiało... efekty widoczne niestety juz po pierwszej wymianie zdan z toba... a tak na marginesie, mialaś nie wracać, bądź chociaż słowna

a co Ty sie motyl tak rzucasz?... autorka chcialaby miec w rodzinie podobne relacje wco w tej serialowej, a nie piotra fronczewskeigo za męża i mała murzynkę za córeczkę. zrelaksuj sie.

Gość xxxzet
wreszcie ktoś kto potrafi czytać między wierszami - dzięki dziewczyny :)

po pierwsze nie lubie rodziny zastepczej,po drugie rozumiem stworzyc cieplą rodzinę itd,ale autorka tak fajnie to napisała ze chcialaby zeby jej rodzina była jak ta z serialu,ze musiałam to skomentowac,a na marginesie to ty autorko jestes pusta i głupia,skoro takie debilne topiki zakładasz.chcesz miec ciepłą rodzinę to bądz dobra dla dzieci a nie pisz głupot

Gość xxxzet
nie napisałam że chcę żeby moja rodzina była taka jak w serialu, tylko że chciałym tak wychować dzieci, na wartościowych ludzi i sama być dobrą żoną i matką - o to mi chodziło, a jeśli tego nie zrozumiałaś, co wyniknęło już z pierwszego twojego komentarza to trzeba było wyjść i nie wracać tak jak obiecałaś

Gość xxxzet
a tak na marginesie, jak na osobę nie lubiącą rodziny zastępczej jesteś bardzo dobrze zorientowana, wiesz nawet jak pies się wabi...

Gość xxxzet
i jeszcze jedno - jestem dobra dla swoich dzieci, ale to czasem nie wystarczy... Będziesz matką, to zrozumiesz o co mi chodziło...

Gość betiiii
JA JESTEM TAK,RODZINĄ DLA SWOJEJ SIOSTRZENICY OD 13 LAT JEDNOOSOBOWĄ RODZINĄ ZASTĘPCZĄ

ech kafezdziro, akurat ciebie lubie a ty tak po mnie,dobra,to mnie nikt nie zrozumiał,ale trudno, ale to niech xxxzet przypadkiem zyłka we dupie nie pęknie

Gość xxxzet
ja jestem wyjątkowo spokojna dzisiaj, to ty masz jakiś problem od rana

Gość smietanka_kkremówka
Ja chciałabym miec taką rodzinę jak w ''Rodzinie Soprano'',juz kupiłam im giwery

Gość xxxzet
właśnie mój problem chyba na tym polega... :( za wysoko ustawiłam sobie poprzeczkę (chcę być idealną żoną, matką, kucharką, wreszcie idealną kobietą, chcę mieć idealny dom, ogród itd), że czasem nie wytrzymuję i odpuszczam, zamiast niżej postawić poprzeczkę i być konsekwentną... eh życie

Gość smietanka_kkremówka
ja miałam podobnie,chciałam zeby moja chierarchia rodzinna była jak w''ojcu chrzestnym''jednak dałam dupie siana i stwierdziłam ze wystarczy jesli bedzie jak w ''rodzinie Soprano''.nie ma po co wyzej srac niz dupe miec :-)

Gość pomysł jest z dupy
pooglądaj sobie dalsze odcinki z ostatnich serii, gdzie wspaniale widać jak dzieci zostały wychowane - dwie panienki przygarnięte z domu dziecka w każdym odcinku strzelają focha i obrażają się o byle co, ja rozumiem bunt nastolatków, ale to trochę przegięcie, poza tym na samym końcu ta czarna wyszła nagle za mąż i nie dość, że męża ściągnęła do domu to jeszcze jego rodzice non stop tam przesiadywali. Super wychowanie. Ale fakt, pierwsze serie były super, tak naprawdę dopóki nie zrobili rodziny zastępczej plus.

Gość xxxzet
taaak, chodzi mi o pierwsze odcinki, rodzina plus jest wogóle w innym klimacie, zgadza się

Gość takie tam pytanko
ale w pierwszej serii anka jest nerwowa,pali fajki,nie gotuje dzieciom obiadów,to w drugiej robi sie z niej taka nijaka moralistka,wiec juz nie wiem która anka chciałabys byc autorko?

Gość takie tam pytanko
ale w pierwszej serii anka jest nerwowa,pali ciągle fajki i rzadko gotuje dzieciom obiady,no a w drugiej jest z niej taka sztuczna mdła moralistka,wiec juz nie wiem autorko,którą anką chciałabys byc?