Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwalistyyyyyyyyyy

przemyślenia

Polecane posty

Gość zwalistyyyyyyyyyy

Facet musi być wysoki,jak nie to jest tragedia. Knypki 170 i mniej nie mają racji bytu,z resztą tacy najczęściej popełniają samobójstwa. Ja mam ten luksus,że jestem wysoki a wszystkim tym poniżej 170 gorąco współczuję.

Gość gregoriaaaa
myślę,że masz racje,kobiety uwielbiją postawnych Panów,a taki konus nawet jak ma męską sylwetke nigdy nie będzie taki jak wysoki gość

ej nie jest tak. To faceci mają takie wymagania w stosunku do nas że szok. Dla kobiety to nie wzrost jest najważniejszy. Na pewno

Gość zwalistyyyyyyyyyy
nie to kobiety pożądają słusznego wzrostu,faceci chcą tylko szczupłe,zadbane,o w miare ładnej twarzy,nic więcej.

Gość zwalistyyyyyyyyyy
najważniejszy na pewno nie,ale bardzo istotny

Gość milutkaaaaaaaaaaaa
ja na takich mniej niż 175 nawet nie spojrze,a sama mam 156

słuchaj, jężeli facet ma fajny charakter, świetne poczucie humoru i dystans do siebie to ten wzrost przestaje mieć znaczenie

równie dobrze mogłabym zacząć topik dlaczego facetów kręcą tylko szczupłe laski (chciaż samam mam 55)

Gość jajakiejaja
Eee tam. Taki niższy facet jest zazwyczaj bardziej wygadany, bo czymś musi nadrabiać. Pamietam, że z różnych imprez ten czy inny kurdupel wychodził ze zbajerowaną laską. A ja (184 cm) wracałem sam...

Gość zwalistyyyyyyyyyy
no kobiety też kręcą raczej szczupli faceci. to Wy macie więcej wymagań,szczupły wysoki ładna twarz,atrakcyjna sylwetka

Gość zwalistyyyyyyyyyy
boś cipa,gdybyś stawał w szranki z tym karyplem wygrałbyś

Mężczyźni są wzrokowcami, nie kobiety, Facet wybiera kobietę patrzac przede wszystkim na wyglad a kobieta na to czy ja rozumie i czy maja o czym rozmawiac A co do facetów to nie tyle szczupły co wysportowany, umięśniony. Mmmmmm, kaloryferek itp.

Gość zwalistyyyyyyyyyy
i wysoki,sama sobie zaprzeczyłaś pisząc ,że kobiety nie patrzą na wygląd,a potem o sportowej sylwetce

Gość mikkkkkaaa56
dla mnie wazny jest w miare duzy kutas a ci wysocy zwykle maja mikrusy..przekonalam sie o tym pare razy.oczywiscie pewnie nie wszyscy tak maja ale kilku facetow z ktorymi sie spotykalam tak mieli-powyzej 180 cm a penis ledwo 12 :O oczywiscie po blizszym obmacaniu koniec bo co za przyjemnosc z takim malym hujkiem isc do lozka-mimo ze nie mam wiadra ale lubie cos poczuc :) a tacy nizsi maja wlasnie fajne duze peniski.wiec sorry ale wole takiego z chujem niz wzrostem :O dla mnie sex jest mega wazny i jak cos w tym nie gra to nic nie pomoze :O

Gość mikkkkkaaa56
spotykalam sie kiedys z takim facetem,matko jaki on byl przystojny....ciemne wlosy ciemna cera niebieskie oczy wysoki ( no napewno ponad 185 cm mial) lekko umiesniony ale co z tego jak penisa to mial malenkiego :O i ogolem dziwny gosc.niby pewny siebie a dziki jakis.