Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zagubionawterazniejjszoscii

jak mam zmienić swój charakter?

Polecane posty

Gość zagubionawterazniejjszoscii

otóż mam taki "problem" jestem szczęśliwa, ledwo po ślubie itd zakochana w mężu, praca dobrze płatna, dwa super koty, mieszkam w pięknym mieści ale jest problem nie umiem przestać natarczywie myśleć o przeszłości.. chodzi o to, że ja ciągle tęsknię za czymś tęsknię do czasów liceum, do swojego miasta rodzinnego, do dzieciństwa, do wielu osób, których już nie ma w moim życiu nie umiem zaakceptować przemijania i nie są to jakieś małe momenty melancholii wystarczy, że nie wiem-usłyszę jakąś piosenkę, która kojarzy mi się z czymś z przeszłości- już zalewa mnie fala tęsknoty, bólu, strachu przed przemijaniem nie umiem zamykać drzwi nie umiem zakończyć pewnych etapów swojego życia nie wiem jak z tym sobie poradzić wiem, że nie jest to problem rangi "on mnie zdradził i co teraz mam robić" ale ciągła tęsknota, smutek i patrzenie w przeszłość oraz ogromny strach przed uciekającym czasem i przemijaniem pewnych momentów jest strasznie męczący... :( ja nie patrzę w przyszłośc-ja patrzę w przeszłość co robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować