Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mistery18

taki ginekolog to nie ginekolog :/

Polecane posty

Gość mistery18

witam, wczoraj bylam u ginekologa po skierowanie na badania hormonalne:/ ten zapytal jaki mam powod takze powiedzialam, ze boje sie ze moge miec zespol policystycznych jajnikow.. on zapytal czemu tak sądze, no to mowie, ze mam sporo objawow,.. min. nadmierne owlosienie ;/ doslownie wszedzie ( jak to stwierdzil ; on nic nie widzi) trudno zeby wydzial skoro sie depiluje, nie bede chodzic z wąsem .. ani z wlosami na brzuchu, piersiach.. tak samo przetluszczajace sie czesto wlosy, cera no i tycie okropne tycie!! nic nie zjem a juz grubne;/.. mowie, ze mialam jakies pol roku temu robiene badania na testosteron i mialam podwyzszony a on ze duzo czytam w internecie i ze chyba chce sie sama leczyc a nie przez lekarza.. ehh:/ masakra z ledwoscia wypisal do skierowanie no ale coz.. ostatno dostalam tabletki anty ktore mialy wywolac moj okres po 5 miesiacach i owszem wywolaly ale to jest sztuczny cykl..!! pytalam o tabletki metformax bo duzo o nich czytalam, ze pomagaja na testosteron niby to lek na cukrzyce ale ten lekarz mnie wysmial.. co o tym sądzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować