Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgbhjmk,hjl

Komorowski i PO chcą wysprzedać majątek państwowy.

Polecane posty

Gość vgbhjmk,hjl

Ogłoszenie polskiego Ministerstwa Skarbu Państwa w 'The Economist', 8-14 maja 2010 r. Pod ręką Platformy Obywatelskiej Polska od trzech lat żyje z wyprzedaży majątku poprzednich pokoleń i zaciągania długów na koszt przyszłych. Ekonomiści biją na alarm: sprzedaż strategicznych sektorów gospodarki na rzecz zagranicznych inwestorów nie zasypie dziury budżetowej, za to zwiększy finansowy drenaż Polski i narazi nasz kraj na "wrogie przejęcie".

Gość gghfhfghfd
A kogo to obchodzi? Idź się leczyć

Gość precz z gazeta wyborczą
A kto wybral ich do władzy,ci ludzie powinni teraz mocno bić sie w piersi bo przyczynili sie do rozgrabiania Polski przez platforme.W życiu bym ich nie wybrała oni są gorsi niż komunisci,bezczelni, aroganccy ,hamscy,prześladujacy Kościół.

Gość twarda marianna
dziurę buzdżetową zasypie...ale podatek liniowy! bogaty płaci 19% od milionów..i biedny 19% od pencji 600 zł.. mandaty tak samo..% od pensji..i na kasrb panstwa... Polska bedzie bogatym krajem, beda nowe domy, drogi, oswiata, placówki badawcze..mniej głodujących

Gość Zagłosuję na Komorowskiego
I bardzo dobrze! Powinni te pierdolone stocznie rozjebać w pizdu i sprywatyzować służbę zdrowia żeby każdy płacił za siebie a jak kogo nie stać to niech spierdala a nie żerują nieroby na ludziach którzy się czegoś w życiu dorobili! I zakazać kurwa działalności związków zawodowych!

Gość taa niedobra pupa
Ja ma niego nie zagłosuję, m. in. z tego powodu że jest za prywatyzacją służby zdrowia. Dla mnie to szok. Żaden kraj w Europie tego z sukcesem nie wprowadził, Czechy próbowały i ekspresowo się wycofały... Ja myślę, że my nie doceniamy tego co mamy. A nasza służba zdrowia naprawdę nie jest najgorsza, nawet w USA mają z nią problemy, a co dopiero w takim biednym kraju jak Polska. Jak mówił Religa - w razie wprowadzenia prywatnej służby zdrowia - szpitalom nie będzie opłacało się wykonywac wielu zabiegów ratujących życie!!! Poczekacie krócej w kolejce do dermatologa, a jak zachorujecie na ciężką wadę serca, to szpital was nie zoperuje bo nie będzie mu się opłacało.Służba zdrowia a opłacalnośc to naprawdę dwa przeciwstawne bieguny! U nas problemem jest po prostu brak pieniędzy, ale one nie napłyną magicznie do naszych porfteli w razie prywatyzacji. Po prostu musimy się ich dorobić...

Gość twarda marianna
a ci co się dorobili..to czesto na nieczystych interesach i na biednych!!!! to skandal! prawo wszelkie udogodnienia tez są przychylne bardziej bogatym..patrz-firmy itp..to głupota.. rozwiązanie podałam wyzej..co zasyci pusty skarb panstwa