Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana tym wszystkim

moje życie jest do dupy......

Polecane posty

mam 24 lata, tytuł magistra ( skończyłam studia w tym roku), 2 staze zawodowe po roku, zero szans na normalną prace bo albo mam za duże wykształcenie bo woleliby po średniej, albo jestem zbyt młoda, albo mam za mało doświadczenia. Zawsze marzyłam o tym że jak skończę szkołę znajdę fajnego faceta i założę rodzinę. A jestem w związku od 3 lat,mój chłopak nie śpieszy się ani do ślubu, ani do dzieci, dobrze mu tak jak jest :( a ja siedzę i płaczę za każdym razem jak oglądam zdjęcia znajomych na naszej klasie z ślubów, albo ich dzieci i zazdroszczę że mają takie życie o jakim ja zawsze marzyłam a jakiego długo mieć nie będę . :(

Gość katarynka 21
a czemu myslisz ze ty takiego zycia nie bedziesz miec? jestes mloda wszystko przed toba glowa do gory:)

Nie wiem czy Cię tym pocieszę, ale... też mam 24 lata. Nie mam studiów. Mam przyjemną, lecz średnio płatną pracę, męża, z którym układa mi się różnie, mieszkanie z hipotekę i kupę rachunków do płacenia.....

bo z moim chłopakiem to nie możliwe, on myśli o ustatkowaniu się dopiero za parę lat. tak koło 30tki.

Gość katarynka 21
E tam kazdy facet tak mowi:) bedzie dobrze:)

Gość 24 ona
A ja jestem w trakcie rozwodu i mam 3 letnia corke,czasami nie warto sie spieszyc z zalozeniem rodziny

chciałabym bo czuje się tak niedowartościowana tym wszystkim, że chyba popadnę w jaką depresję czy cóś.

Gość katarynka 21
porozmawiaj ze swoim chlopakiem o tym jak sie czujesz,dlaczego Ci przykro:( ze czujesz sie nie dowartosciowana... moze cos zrozumie

już dużo z nim na ten temat rozmawiałam, jednak do niego to nie dociera co ja czuję, uważa że nie musimy się spieszyć nic nas nie goni, ale ja czuje inaczej. w dodatku życzliwe osoby udzielają mi rad w stylu że wpędza mnie w lata takim chodzeniem, że albo wóz albo przewóz bo ile można chodzić ze sobą, że po jakimś czasie trzeba się określić co dalej itp.

Gość katarynka 21
a jestescie zareczeni?

nie wiem, dał mi pierścionek, srebrny w te walentynki, ale jako raczej prezent , o nic nie pytał więc raczej nie jesteśmy

Gość katarynka 21
a rozmawiacie o slubie dzieciach itd o wspolnym zyciu np?

tak, a raczej ja zaczynam a ok przytakuje że kiedyś tak ale nie teraz i w najbliższym czasie, że tak za 4 , 5 lat możemy myśleć o ślubie, a teraz jesteśmy za młodzi , nie gotowi, itp.

Gość katarynka 21
twoj facet poprostu taki jest ... ale moj tez nawija ciagle ze za 5 lat :) a ja wiem ze pobierzemy sie wczesniej:)bo chce juz dla nas budowac dom i ciagle wspomina ze cieszyl by sie z dziecka:) dlatego glowa do gory:) faceci sa dosc skomplikowani:)mowia co innego i robia co innego:) taka ich natura

perspektywa tych 4/5 lat mnie dobija :(. 90% moich koleżanek ze szkoły już jest po ślubie, albo w tym roku go biorą, lub mają już dzieci, podczas spotkań z nimi czuję się jak czarna owca, którą wytykają palcami.

Gość katarynka 21
kurcze wspolczuje ci naprawde:( ale głowka do gory:)i na ciebie przyjdzie pora:)a teraz ciesz sie zyciem :) tym co masz:) postaraj sie znalezc prace :) spelniaj sie zawodowo:) a szczescie samo przyjdzie:)i ani sie obejzysz a zostaniesz szczesliwa zona i matka ja bynajmniej zycze ci tego:)

Gość Bacia Zycia
Kurwa nie masz większych problemów kobieto!!! Żle ci? Mogę się z tobą zamienić. Chcesz?

dziękuję katarynka za miłe słowa.