Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konczita007

Kosi kosi łapki - kiedy i jak nauzyć dziecko??

Polecane posty

Gość Konczita007

Moja córka ma 10mie od 2próbuję ją nauczyć kosi kosi łapki. Gdy ja klaskam i śpiewam cieszy się, macha rączkami, kiedy jednak chcę jej rączkami pokazać zaciska je i zaczyna płakać...Mówię też by pokazała na kosi kosi to ma gdzieś....problem tyczy się też machania na pa-pa czy sroczka kaszkę ważyła....nie mam już sił, jak nauczyć dziecko tych zabaw??

Gość MOJA MA 8 M
i umie, al kazde dziecko jest inne

Gość mkmkmkiui8ui
mój jak miał 8 to umiał ale nic na siłę pokazuj często aż w końcu sama zacznie robić.

Gość Konczita007
zaczynam się już bać że z nią coś nie tak...niby rozwja się prawidłowo i książkowo...zaczyna już chodzić z podtrzymaniem ale tego za pierona nie chce, jest uparta, na zakazy się śmieje i robi dalej a po którymś razie ryk...ehhh

to może nie próbuj klaskac jej dłońmi bo się wtedy irytuje, a rób to Ty. Tzn często w jej towarzystwie sobie "kosiaj" i może w końcu zacznie Cię nasladować.

Gość ma_da2
do niczego jej nie zmuszaj, czesto jej pokazuj ale nic na siłe. moja ma 13 miesięcy i na kosi kosi zaczyna tańczyć, klaska gdy powie się brawo, ale ja nigdy nie uczyłam jej kosi kosi