Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wercia24_

czy już mogę zrobić test?

Polecane posty

Gość wercia24_

Witam, kochałam się ostatni raz jakieś 2,5 tyg temu. Stosunek przerywany + dni płodne, wiem głupota straszna ale tak wyszło. W pt powinnam dostać okresu ale jak narazie się nie pojawił. Od dwóch dni boli mnie brzuch jak na @ ale nic z tego. Czy jak teraz zrobie test to będzie on wiarygodny? Mogę zrobić wieczorem czy koniecznie rano? Bo najchętniej dziś wieczorkiem bym już zrobiła i miała z głowy bo zwariuje od tego myślenia........

Gość wercia24_
halooooo, odpowie ktoś

Gość postaram się byc kulturalna
moim zdaniem mozesz zrobić lepiej rano bo nawt jak ci wydzie prawidłowy wynik (np/ negatywny) to będziesz się zastanawiać czy z porannego moczu nie wyjdzie przypadkiem inny.

Gość wercia24_
właściwie tak. jednak w porannym moczu najwięcej hormonu. Zrobię jutro.

Wieczorem bez sensu robić test. Jak mi się okres spóźniał to wogóle mnie brzuch nie bolał no i byłam i jestem w ciąży:)

Gość postaram się byc kulturalna
Mnie pobolewał, tak kręcił i w ciąży nr 1 i 2. Ale tak samo miałam przy okresie.

Gość ciezarowkaa25
zrób rano a w nocy nie sikaj żeby stężenie było- ale wątpie zeby była ciąża

Gość sama dama 78
jesteś po terminie miesiączki, więc spokojnie możesz zrobić test o każdej porze i jeśli jesteś w ciąży to już na pewno pokaże prawidłowy wynik

Gość asmodeuszdedeusz
comonsawa przetestujem cie :P

Gość wercia24_
Witam. Niestety jeszcze dzis nie zrobiłam testu. Wczoraj nie chciało mi się jechać do apteki. Ale dzis przed praca na pewno kupie i jutro zrobie. Strasznie się boje. Ciezarowka25 myslisz ze sa szanse ze nie jestem w ciąży? Tak sobie głowe juz nabiłam myślami że masakra. Nie chcę jeszcze dziecka. Boze jaka ja głupia byłam ze bez zabezpieczenia współżyłam:( Pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Zawsze miałam obsesje na punkcie antykoncepcji i w ogóle. Mój partner twierdzi że uważał i mówi mi żebym się nie martwiła że na pewno będzie ok, ale jak wiadomo z tymi sprawami różnie bywa.