marlotkaa 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 lekasz pszypisał mi yaz. czy ktos z Was je bierze? czy jest to bezpieczne dla kobiet poczatkujacych? slyszałam ze novynette jest dla kobiet zaczynających braz antykoncepcje, co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuuuuuuje Napisano Czerwiec 16, 2010 co do tabletek to kwestia indywidualna .. zależy od organizmu ja brałam tyle tabletek i każde przerywałam po max 2miesiacach ale przyznam,że yaz było dla mnie torturą.. dretwiały mi nogi, okropne migreny...i niechęć do zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marlotkaa 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 az tak? w ulotce pisze ze 1 na 1000 kobiet ma takie objawy, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffedora Napisano Czerwiec 16, 2010 Yaz to masakra.Moj ginekolog zaproponowal mi zamiane Yasmine na Yaz i efekt byl masakryczny-bole glowy dretwienie konczyn brak krwawien.-przez 4 miesiace nie mialam ani razu krwawienia.Teraz wrovcilam do Yasmine jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
torunianka23 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 jejku wszystko zalezy od organizmu, nie mozesz sugerowac sie tym ze komus nie pasuje YAZ, a komus novynette, lub na odwrot!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach