Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relkaaaaaaaaaaaaaaaaa

na ramkach do szkoły..?

Polecane posty

Czy wypada mi iść w oczojebnej różowej sukience na ramkach i butach na obcasie 5 cm do szkoły? Ubiorę do tego leginsy, ale czy wypada? Ew. mogę ubrać buty na płaskim...

Gość nie wiem co to sukienka
"na ramkach" :o

Gość uważam, że nie wypada
takie sukienki to na popołudnie, na plażę, na spacer sopockim molo. Ale ja jestem starą, nudną belferką :P

Gość LaChatNoir
Jak to jaka?Jak z obrazka;)

no mogę iść ew. w butach na płaskim. Ale ta sukienka czy wypada?

?

nie mam foto ;/

!!

2gimnazjum. I nie bawię się w słoneczko

Wiedziałam ,że to gimnazjum :D wiesz co a teraz na poważnie to uważam ,że mimo iż się zbliża lato to do szkoły za żadne skarby nie wypada iść w butach na obcasie :o bo to do cholery gimnazjum :o pominę twoje pożal się boże słownictwo bo nie wiem jak można chodzić "na ramkach" w głowach się poprzewracało tym gimnazjalistką a ja sama kilka lat temu do gimnazjum chodziłam:o ale nie zdarzały się szpilki i słoneczka w mojej szkole:o

mintaja ona dziecko a ty z tego co wiem też w gimnazjum jesteś;] A czemu miało by nie wypadać iśc na obcasie? 5cm to nie jest dużo. Sukienka też ok czemu by nie ale leginsy do sukienki wg mnie nie pasują to tyle;)

miła jeju tak za ironizowałam tylko :) Możesz też tak do mnie mówić jak chcesz :classic_cool: :P

miła jak zawsze- to jest gimnazjum dziewczyna ma 14 lat i iść w sukience o drażliwym kolorze i do tego ubrać obcasy. Nie czujesz ,że to jest niesmaczne? może tak chodzić ale poza szkołą. Szkoła ma uczyć wiem ,że rewie mody są i będą i sama lubię modne ubrania ale trzeba wiedzieć co zakłada się do szkoły , co na plażę a co na imprezę.

ej bo ja jestem jakaś nie młodzieżowa i nie wiedziałam o co chodzi z tymi ramkami :( u mnie się tak nie mówi :classic_cool: zresztą u mnie nie można chodzić w bluzce na ramiączka czy cuś :P

Ale jak się tych ramek nie czepiam :D teraz gorąca akurat nie ma:) więc może iść w dżinsach i normalnej bluzce i nie cudować. Zresztą jest różnica iść w bluzce która ma grube ramiączka albo zwykłe rękawki a różnica kiedy tych ramiączek prawie wcale nie ma.