Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale szok idę pobiegać

Ale mi matka siare zrobiła, chcę się koorva zapaść pod ziemię! ;/

Polecane posty

Mieszkam w małej miejscowości ale ruchliwej, dużo nowych osób się rozbudowało tutaj itp. Jestem sobie na podwórku i nagle widzę jak pod bramę podchodzi dwóch facetów. Przywitali się po czym wyjęli jakieś ulotki/gazetki z jakąś twarzą czy kimś tam. Byłam pewna, że to odnośnie wyborów, że się będą pytać czy idę na wybory (bo kiedyś też chodzili). Jeszcze nawet nie zdążyłam przeczytać tytułu gazetki a nagle podbiegła mama, WYRWAŁA MI Z RĄK TĄ GAZETKĘ I RZUCIŁA IM NIEMAL POD NOGI KRZYCZĄC: -Zostaw to, to są Jehowcy! (a oni: tak, zgadza się) -No co Ty nie wiesz że się nie bierze od nich takich rzeczy? Niech panowie odejdą! Zrobiła ze mnie 15 letnie dziecko, które nie wie że się "dziękuję" za takie rzeczy, tylko wyrwała i nawet odepchnęła. A te gazetki rzuciła jak poparzona! Widzieli to nowi sąsiedzi z naprzeciwka, robili sobie grilla jeszcze w pustostanie co prawda ale niedługo się tam przeprowadzą. A tam był taki super chłopak. I mi zrobiła siarę. Przecież gdybym tylko się zorientowała co o za gazetka zaraz bym oddała i podziękowała, a ona? Zachowała się jak prostaczka rzucając im gazetkę jak psu zabawkę :O Osobiście nie mam nic do Jehowców ale wkurza mnie to że zachęcają do wiary. Do wiary nie można kogoś zmusić. Poza tym dla mnie Jehowcy to sekta i żaden odłam religii. Dlaczego inne wyznania nie potrzebują namawiać do przyłączenia się itp? Bez sensu. To tak jakby buddyści namawiali mnie do zrezygnowania z chrześcijaństwa. To byłby dla nich wstyd/policzek. Ale Jehowcy nie znają umiaru. Nie gardzę jednak nimi jak moja stara ;/

Gość swamantha szacuneczek
Mnie też to wkurwia jak łaża i się uśmiechają, ale nie wiem co z twoją matką :O Kultury brak ojjj

Gość mjjjjjjjjjjkio
Fajną Masz tę siostrę? ile Macie lat?

Gość delikatna sprawa
Zrobiła ze mnie 15 letnie dziecko, a ile masz latek?

no, a potem jeszcze się darła na podwórku, widziałam jak ten chłopak się patrzył co ona tak się wydziera, no koorva ja mam 21 lat i wiem co robię, sama bym sobie z nimi poradziła. I ona się darła że jestem naiwna, wystarczy że ktoś się uśmiechnie i już bym poszła za tym kimś Idiotka... :O

Gość mjjjjjjjjjjkio
hahah Jesteś wyznania Mojżeszowego że odpowiadasz pytaniem na pytanie?

Gość mjjjjjjjjjjkio
pomylka :)

Gość szalony śmiałek Filip
Ja nie mam nic do nich jak się nie zbliżają albo nie łażą po blokach u mnie;/ Też uważam że to głupie że namawiają do jechujstwa :O Ale skoro masz 21 lat to powinna wiedzieć twoja matka że dałabyś sobie radę a widać że cię pilnuje a może chroni? w każdym bądź razie to chore zachowanie :O

piszcie też wam robią rodzice siarę?

Gość 21 lat a przejmujesz
sie czyms takim i co sobie pomysli jakis chlopak? flash news: ty jestes jak to 15letnie dziecko:D

Gość Ona i on 782
ahah