Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martula1993

produkty do włosów WAX-opinie...

Polecane posty

Gość Martula1993

Witam. Czytałam trochę pozytywnych opinii na temat odżywek Wax, lecz nie wiem czy są one naprawdę skuteczne. Czy któraś z was używała?Jakie są wasze opinie?

Gość Martula1993
Dziewczyny proszę o wasze opinie...:( Strasznie wypadają mi włosy i są dosyć cieniutkie:/

Gość Roksana15
TO zależy od włosów dla jednych po nim włosy są pełne życia a dla drugich zupełnie odwrotnie. Ja 2 tygodnie temu kupiłam sobie ją i jestem zachwycona Włosy po niej były : -mega lśniące -gładkie jak jedwab ;P -miekkie -przestały mi wypadać zawsze podczas kolejnego mycia cała wanna była we włosach, a teraz po 2 tygodniach byłam zaskoczona nie było na nie nawet 1 włoska ;) I CO NAJWAŻNIEJSZE ŻADNEGI SIANA WŁOSY GŁADZIUTKIE NAWET GDY JUŻ STOSUJE DOŚĆ RZADKO (TERAZ UŻYWAM JĄ 1 NA MIESIĄC) MYJE SAMYM ZWYKŁYM SZAMPONEM ŻADNEGO SIANA WŁOSY TAK GŁADKIE NAWET JA ZROBIE SOBIE LOKI. Nie wiem czy prostujesz ale ja mam po wyprostowaniu włosy rewalacja zero siana i trzymają się dłuuugo.Ja sosuje też tabletki Bellissa więc nie wiem dokładnie co jest skutkiem takich włosów może warto obu wyprubować tak jak ja ;) PAMIĘTAJ JEŻELI ZDECYDUJESZ SIĘ NA NIĄ ; Używaj ją z umiare 1 na tydzień po wpływem ciepła a jak osiągniesz juz swój cel to raz na miesiąc POCZYTAJ SE NA MOIM TOPIKU http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4484362 I TEN jeszcze jakbyś się zdecydowała http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4484362

Gość provokejszyn jak nic
ja czytalam o tj odzywce baaardzo dyzo baaaardzo pozytywnych opinii, a wiec kupila ja ,zwlaszcza ze koszt nieduzy i okazal sie totalnym badziewiem!!!!! uzywalm ja kilka razy ,zeby nie bylo ,ale ta odzywka jest nie dla mnie .......dalam ja kolezance ktroa uzyla ja raz i stweirdzila ze jest beznadziejna ,wiec wkoncu wyladowala w koszu.... nie dowiesz sie czy warto ja kupic dopoki sama nie sprobujesz,kazdy ma inne wlosy.... nie jest droga ,mozesz kupic w malym pudelczku i wyprobwac a ,wiecej recenzji poszukaj na wizazu. z mojoego doswiadczenia to nie poelcami to bardzo nie polecam.

Gość mjugoaaa
ja kupiłam waxa w takim słoiku plastikowym..ale śmierdzi. nie widziałam zadnej porawy a przede wszystkim te zabiegi .. matko boiska.. głkowa musi byc cały czas ogrzewana żeby działało.. (odżywka się aktywuje w odpowiedniej temp) :| ale poszukałam czegoś innego... idz do apteki np. superpharm i kup sobie seboradin lotion niger ( czerwona flaszka z aplikatorem w sprayu) podobna działa cuda, ale też śmierdzi niemiłosiernie.. no ale ufam samym pozytywnym kompentarzom