karjan 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 witam dziewczyny mam takie pytanie do was bo mam watpliwosci, biore tabletki Novynette pierwsyz raz w zyciu juz biore 15 tabletke jednakze nie wiem po ilu dzialaja na ile sa skuteczne zeby nie zajsc w ciaze, wczoraj z chlopakiem kochalismy sie i zamiast o 20 brac tabletke zapomnialam sie i wzielam szybko o 20:50 czy to ma jakies znaczenie?? one wtedy nie dzialaja? czy liczy sie wczesniejszy dzien aby byc zabespieczonym?? on nie byl zabespieczony i boje sie ze mogl cos zrobic czego bym nie chciala.... pomozcie mi!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkaxxd 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Nie jesteś w ciąży ! Do 3 godzin możesz spóźnić się z zażyciem tabletki, wtedy nie ma to wpływu na skuteczność, nie panikuj, wszystko jest dobrze i nie jesteś w ciąży!! ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zapomniałam tabletki...której? Napisano Czerwiec 16, 2010 Ja biorę Qlaire i działają od pierwszej tabletki, a spóźnić się mogę do 12 godzin bez wpływu na działanie więc myślę że nie masz się co martwić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 nie do 3 godzin, a do 12, i dotyczy to wszystkich piguł poza minipigułką. działaja od pierwszej tabletki, o ile została ona wzięta w pierwszy dzien okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach