Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotka22

tani weekend

Polecane posty

Gość gotka22

witam, chciałabym usłyszeć ciekawych propozycji na niedrogi weekend z chłopakiem, gdzie można jechać, może macie jakieś sprawdzone noclegi i ciekawe miejsca?czekam na wasze pomysły:)pozdrawiam

Gość gotka22
chlopak mowi , ze kupi wódkę i ogórki i pojedziemy nad sadzawkie z kijankami . bedzie tanio. ale czy ja nie jestem warta czegos wiecej?mam dac za wodke i ogorki?

Gość gotka22
o wódce i górkach to nie moje, ale napewno kasy na to bym nie dala, wole już jakiś wypad na łódki, może jakiś gril, ale szczerze powiedziawszy chodzi mi o coś w górach, znacie może jakieś fajne miejsce, gdzie wrato skoczyc na 2 dni?

no w górach to proste jak ... - jedziesz, na dworcu oblegają cię ludzie z noclegami, wybierasz coś (od 25 zł wzwyż), idziesz, rzucasz graty, wychodzisz do busów, wiozą cię, gdzie chcesz, wysiadasz, idziesz, schronisko, małe żarełko, wracasz, Krupówki, duże zarełko (max. 15 zł - danie dnia), piwko, spacerek, kwatera

szkoda tylko, że podróż pociągami jest strasznie długa i jakoś później mało zostaje weekendu na relaks:( ale pomysł nie głupi:)

Gość colazione
Sposoby na tanio spędzony weekend są różne, można coś na promocji w restauracji czy też jakimś hotelu zarezerwować albo zrobić romantyczny wieczór w swoim mieście i np upiec coś razem. Ja się staram by wygrać ten ekskluzywny pobyt w Głęboczku http://on.fb.me/q4z2JP nie stać mnie teraz na wyjazd a nóż się uda wygrać winne zabiegi :)

Wiem, ze teraz do wygrania jest weekend w SPA w Jastrzebiej Górze. Wejdz sobie na profil Primavera Conference & SPA na Facebooku - tam trwa konkurs, w którym do wygrania jest weekend w SPA. Polecam.

Gość Nelzobeta
To ci się spodoba http://www.ekstraspanie.pl/news/view/130,jak-zorganizowac-weekendowy-wypad-za-granice-majac-500-zl/ Za niewielką kasę można polecieć w najpiękniejsze zakątki. Znacznie lepsze to niż jakieś polskie jeziorko, bo tam to można wyskoczyć w każdej chwili.