Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La'perlaaaa

Vichy Dermablend ,a lato ????

Polecane posty

Gość La'perlaaaa

Hej,własnie dostałam w prezencie od siostry podkład kryjacy vichy dermablend + tej samej serii puder utrwalajacy makijaz... wyczytałam,na forach,ze jest to dosyc ciezki podklad z tym,ze w polaczeniu z owym puder daje efekt 16 godzinnej trwałosci (jak obiecuje producent)... zastanawia mnie fakt,czy sprawdzi sie on w upalne dni?czy moze jest za ciezki i tylko obciazy skóre uniemozliwiajac jej 'oddychanie" prosze o info,bo nie wiem,czy zabrac sie za uzywanie...jezeli chodzi o moja cere nie jest jakos bardzo problematyczna... nazwałabym ja mieszana... czasem sie poswieci,cos tam wyskoczy,ale generalnie wielkiego problemu nie mam

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uzywam tego pudru od kilku lat, takze całe lato i jestem z niego bardzo zadowolona :) super pokrywa niedoskonałosci i długo sie trzyma :)

dermablend to podkład typowo kryjący, dla skóry problematycznej, z niedoskonałościami. jesli Twoja skóra sie przetłuszcza to lepszy byłby Normateint. dermablendu mozesz używac punktowo jako korektora. potrenuj nakładanie bo trzeba go naprawde bardzo cieniutką warstewką nakładać! lepiej naniesc mniej i potem dołożyć niz od razu za dużo... a puder utrwala każdy podkład. jak nie bedziesz chciala dermablendu to utrwali ten ktorega akuratbedziesz uzywac.

Gość La'perlaaaa
uffff.. mam nadzieje,ze moim wypadku tez sie prawdzi :)

przy cerze tłustej odpada, mi po prostu spływał a co do efektu kryjącego też jet wątpliwy. Ogólnie rzecz biorąc nie polecam tego kosmetyku.

Gość ramramtam
a nie lepiej zrezygnować z nakładania tylu kosmetyków na twarz latem ? Wiem, że każda z nas ma inną cerę, ale ja od jakiegoś czasu nie używam, żadnych "ciężkich" kosmetyków typu puder czy fluid i zastąpiłam je kremem nawilżającym z brązującymi drobinkami. Efekt jest fantastyczny, a moja cera dużo lepiej wygląda i nie martwię się, że to co mam na twarzy zostawi plamy na moich ubraniach ewentualnie ubraniu mojego chłopaka.