Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja8282

kontrola z councilu

Polecane posty

Witam! Czy któraś z Was dostała mieszkanie z councilu jako samotna matka i po jakimś czasie zamieszkała z partnerem? Ja złożyłam aplikacje jako samotna osoba i jestem w ciąży. Na dzień dzisiejszy nie mogę zaufać mojemu partnerowi co do tego czy będzie o nas dbał i dokładał się do rachunków itd. Dlatego tez zdecydowałam się złożyc aplikacje jako samotna matka. Z drugiej jednak strony chcę by dziecko miało prawdziwą kompletną rodzinę i chciała bym mu dać szanse , by zamieszkał z nami po porodzie. Czy któraś z Was miała taka sytuacje? Nie chce mieć problemów bo jestem osobą .która pracuej od 6 lat w UK i nie pobierala nigdy zadnych zasiłków bo nie było potrzeby. Ale wiem ze jesli sasiedzie zauwaza czasami nocujacego partnera moga zglosic ten fakt do councilu. Bardzo rosze o porade osoby , które miały podobna sytuacje.

Gość 12386954
Ewelina, czy to Ty?

Gość jęli nie będziecie uciążliwymi
jesli nie będziecie uciążliwymi sąsiadami nie ma obaw co zgłoszenia was, tyle w temcie

ale ja czegos nie rozumiem- jesli jestes w ciazy i nie masz jeszcze dziecka to nie jestes jeszcze samotna matka,wiec jak zlozylas podanie jako samotna matka?

Gość irytunija
"Ale wiem ze jesli sasiedzie zauwaza czasami nocujacego partnera moga zglosic ten fakt do councilu." Councilu nie interesuje, ze ktos cie bzyknie raz na jakis czas. Tylko mieszkac z nim nie mozesz na codzien, na kilka nocek w miesiacu zaprosic fagasa masz prawo.

Gość LIPSY LIPSY
no wlasnie,jak zglosilas sie jako samotna matka?wiem,ze nie przyznaja mieszkan kobietom w ciazy poniewaz council nie moze byc pewny,ze donosisz ciaze. A co do tego,ze ktos u ciebie sie przespi raz na jakis czas to masz do tego prawo.

jesli masz mieszkanie z counsilu jako samotna matka....mozesz spotykac sie z partnerek ktory nie moze przekroczyc pewnych dni bedac u ciebie w mieszkaniu nie wiem ile to jest dokladnie 3 dni...cos takiego.czyli moze przebywac u ciebie ale nie moze mieszkac z toba. jesli twoja sytuacja sie zmienila i chcesz z nim mieszkac to musisz zglosic.kazda zmiane sie niestety zglasza...najlepiej zadzwon lub idz do counsilu i wypytaj o wszystko.