Go艣膰 sonea Napisano Lipiec 16, 2012 eminislim Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 m_elfik Napisano Lipiec 17, 2012 od tygodnia u偶ywam eminslim ale schud艂am tylko 0,70 kg czy to znaczy, 偶e na mnie nie dzia艂a? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 m_elfik Napisano Lipiec 17, 2012 od tygodnia u偶ywam eminslim ale schud艂am tylko 0,70 kg czy to znaczy, 偶e na mnie nie dzia艂a? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiek317 Napisano Lipiec 17, 2012 hej, powiedzcie mi ile plastr贸w ma kuracja 60 dniowa, bo czyta艂am ze ta 30 dniowa ma 28 sztuk? Czy to prawda? Jest niedu偶a r贸偶nica w cenie i nie wiem kt贸r膮 wzi膮膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 m_elfik Napisano Lipiec 19, 2012 28 jest w 30-dniowej a 56 w 60 dniowej kuracji Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiek317 Napisano Lipiec 19, 2012 dzi臋ki, juz zam贸wi艂am ,na pocz膮tek 30 dniow膮 zeby sprawdzi膰 czy zadzia艂a? Powiedzcie to si臋 stosuje w jakies konkretne miejsca czy tam gdzie ja tego potrzebuje? Bo jedynie gdzie musz臋 schudn膮膰 to brzuch no i poprawi膰 cellulit. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kashamba Napisano Lipiec 19, 2012 Kurde laski piszecie tylko o tych kg a tu bardziej chodzi o cm je艣li mowa o udach!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ugietka Napisano Lipiec 22, 2012 do gosiek317 na etykiecie b臋dziesz mia艂a przyk艂adowy spos贸b przyklejania ale mo偶esz przykleja膰 gdzie chcesz po jednym albo po dwa plasterki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiek317 Napisano Lipiec 22, 2012 czyli nie ma znaczenia gdzie go sobie przykleje? Ciekawe czy to naprawd臋 dzia艂a? Ja jestem wieczornym g艂odomorem (walcz臋 z tym, ale czasem musz臋 co艣 przek膮si膰) ,bo za dnia nie mam czasu na regularne od偶ywianie. Przy ma艂ym dziecku tak jest. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ugietka Napisano Lipiec 24, 2012 Ja schud艂am chocia偶 te偶 nie wierzy艂am, musisz koniecznie wyeliminowa膰 to wieczorne podjadanie.Ja mam dw贸jk臋 dzieci i wiem jak jest ci臋偶ko ale ustawi艂am sobie alarm w telefonie i jem na godziny - musz臋 utrzyma膰 obecn膮 wage Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiek317 Napisano Lipiec 24, 2012 Ugietka ile schudlas i w jakim czasie? Stosowa艂a艣 cos poza tymi plastrami? Wczoraj zacz臋艂am je stosowa膰, przyklejam dwa na brzuch. Zobaczymy... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ugietka Napisano Lipiec 27, 2012 schud艂am prawie 4 kg a przykleja艂am na uda i brzuch Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ugietka Napisano Lipiec 30, 2012 a i 膰wiczy艂am 10 minut dziennie, g艂贸wnie brzuszki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
summergirl 0 Napisano Lipiec 30, 2012 super chudniecie brawo Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiek317 Napisano Lipiec 30, 2012 No niestety u mnie po prawie 2 tygodniach ani grama mniej! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Limbda Napisano Sierpie艅 2, 2012 ja te偶 to sobie zam贸wi艂am Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ugietka Napisano Sierpie艅 8, 2012 Gosiek a 膰wiczysz co艣? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiek317 Napisano Sierpie艅 8, 2012 Nie, nie 膰wicz臋. Codzienne 3 godzinne spacery mi wystarczaj膮. Popo艂udniu opadam z si艂. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ugietka Napisano Sierpie艅 9, 2012 rozumiem Ci臋 doskonale, ja opr贸cz dzieci mam jeszcze psa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tarrarey Napisano Sierpie艅 12, 2012 mam pytanie: nie mia艂y艣cie problem贸w z odklejaniem si臋 plastr贸w? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ugietka Napisano Sierpie艅 15, 2012 ja nie ale czyta艂am gdzie艣, ze komu艣 trafi艂a sie jaka艣 trefna partia i musia艂 wymienia膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tarrarey Napisano Sierpie艅 19, 2012 czyli chybi艂 trafi艂 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sejv Napisano Sierpie艅 22, 2012 ja kupi艂am i nie 偶a艂uj臋, moje si臋 nie odkleja艂y a straci艂am ponad 3 cm w udach Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tarrarey Napisano Sierpie艅 23, 2012 zam贸wi艂am i abym trafi艂a dobrze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sejv Napisano Sierpie艅 25, 2012 b臋dzie dobrze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ugietka Napisano Sierpie艅 28, 2012 powodzenia w odchudzaniu :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiek317 Napisano Sierpie艅 28, 2012 Hej. Ja niestety stwierdzam ze to jaka艣 艣ciema! Nie schud艂am ani grama a stosowa艂am dwa opakowania. Moja siostra r贸wnie偶 a na dodatek jej plastry si臋 odkleja艂y! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tarrarey Napisano Sierpie艅 30, 2012 Ja wczoraj przyklei艂am pierwszy i si臋 nie odklei艂 ale pod艂ama艂a艣 mnie troch臋 ta wypowiedzi膮. Piszesz reklamacje? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Renattka Napisano Wrzesie艅 2, 2012 Dwa miesi膮ce temu dosta艂am jakie艣 trefne opakowanie eminslim (plastry si臋 odkleja艂y) i dosta艂am zwrot pieniedzy. Jak Ci nie pomog艂y to odsy艂aj do nich nawet puste opakowanie - warto o swoje walczy膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiek317 Napisano Wrzesie艅 2, 2012 Wys艂a艂am wczoraj puste opakowania. Wcze艣niej jednak pyta艂am ich mailem o adres do reklamacji i w odpowiedzi Pani by艂a bardzo zdziwiona ze mi to nie pomog艂o i dopisa艂a ze mog臋 zg艂osi膰 reklamacj臋 ale do 30 dni od zakupu? Wi臋c my艣l臋 nic z tego. Ale zobaczymy, tak czy tak mog臋 tylko zyska膰, bo straci膰 ju偶 straci艂am- kas臋!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach