Gość sonea Napisano Lipiec 16, 2012 eminislim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m_elfik Napisano Lipiec 17, 2012 od tygodnia używam eminslim ale schudłam tylko 0,70 kg czy to znaczy, że na mnie nie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m_elfik Napisano Lipiec 17, 2012 od tygodnia używam eminslim ale schudłam tylko 0,70 kg czy to znaczy, że na mnie nie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek317 Napisano Lipiec 17, 2012 hej, powiedzcie mi ile plastrów ma kuracja 60 dniowa, bo czytałam ze ta 30 dniowa ma 28 sztuk? Czy to prawda? Jest nieduża różnica w cenie i nie wiem którą wziąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m_elfik Napisano Lipiec 19, 2012 28 jest w 30-dniowej a 56 w 60 dniowej kuracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek317 Napisano Lipiec 19, 2012 dzięki, juz zamówiłam ,na początek 30 dniową zeby sprawdzić czy zadziała? Powiedzcie to się stosuje w jakies konkretne miejsca czy tam gdzie ja tego potrzebuje? Bo jedynie gdzie muszę schudnąć to brzuch no i poprawić cellulit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kashamba Napisano Lipiec 19, 2012 Kurde laski piszecie tylko o tych kg a tu bardziej chodzi o cm jeśli mowa o udach!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Lipiec 22, 2012 do gosiek317 na etykiecie będziesz miała przykładowy sposób przyklejania ale możesz przyklejać gdzie chcesz po jednym albo po dwa plasterki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek317 Napisano Lipiec 22, 2012 czyli nie ma znaczenia gdzie go sobie przykleje? Ciekawe czy to naprawdę działa? Ja jestem wieczornym głodomorem (walczę z tym, ale czasem muszę coś przekąsić) ,bo za dnia nie mam czasu na regularne odżywianie. Przy małym dziecku tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Lipiec 24, 2012 Ja schudłam chociaż też nie wierzyłam, musisz koniecznie wyeliminować to wieczorne podjadanie.Ja mam dwójkę dzieci i wiem jak jest ciężko ale ustawiłam sobie alarm w telefonie i jem na godziny - muszę utrzymać obecną wage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek317 Napisano Lipiec 24, 2012 Ugietka ile schudlas i w jakim czasie? Stosowałaś cos poza tymi plastrami? Wczoraj zaczęłam je stosować, przyklejam dwa na brzuch. Zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Lipiec 27, 2012 schudłam prawie 4 kg a przyklejałam na uda i brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Lipiec 30, 2012 a i ćwiczyłam 10 minut dziennie, głównie brzuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summergirl 0 Napisano Lipiec 30, 2012 super chudniecie brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek317 Napisano Lipiec 30, 2012 No niestety u mnie po prawie 2 tygodniach ani grama mniej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Limbda Napisano Sierpień 2, 2012 ja też to sobie zamówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Sierpień 8, 2012 Gosiek a ćwiczysz coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek317 Napisano Sierpień 8, 2012 Nie, nie ćwiczę. Codzienne 3 godzinne spacery mi wystarczają. Popołudniu opadam z sił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Sierpień 9, 2012 rozumiem Cię doskonale, ja oprócz dzieci mam jeszcze psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarrarey Napisano Sierpień 12, 2012 mam pytanie: nie miałyście problemów z odklejaniem się plastrów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Sierpień 15, 2012 ja nie ale czytałam gdzieś, ze komuś trafiła sie jakaś trefna partia i musiał wymieniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarrarey Napisano Sierpień 19, 2012 czyli chybił trafił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sejv Napisano Sierpień 22, 2012 ja kupiłam i nie żałuję, moje się nie odklejały a straciłam ponad 3 cm w udach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarrarey Napisano Sierpień 23, 2012 zamówiłam i abym trafiła dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sejv Napisano Sierpień 25, 2012 będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ugietka Napisano Sierpień 28, 2012 powodzenia w odchudzaniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek317 Napisano Sierpień 28, 2012 Hej. Ja niestety stwierdzam ze to jakaś ściema! Nie schudłam ani grama a stosowałam dwa opakowania. Moja siostra również a na dodatek jej plastry się odklejały! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarrarey Napisano Sierpień 30, 2012 Ja wczoraj przykleiłam pierwszy i się nie odkleił ale podłamałaś mnie trochę ta wypowiedzią. Piszesz reklamacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renattka Napisano Wrzesień 2, 2012 Dwa miesiące temu dostałam jakieś trefne opakowanie eminslim (plastry się odklejały) i dostałam zwrot pieniedzy. Jak Ci nie pomogły to odsyłaj do nich nawet puste opakowanie - warto o swoje walczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiek317 Napisano Wrzesień 2, 2012 Wysłałam wczoraj puste opakowania. Wcześniej jednak pytałam ich mailem o adres do reklamacji i w odpowiedzi Pani była bardzo zdziwiona ze mi to nie pomogło i dopisała ze mogę zgłosić reklamację ale do 30 dni od zakupu? Więc myślę nic z tego. Ale zobaczymy, tak czy tak mogę tylko zyskać, bo stracić już straciłam- kasę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach