Gość kii Napisano Wrzesień 1, 2013 pojutrze ważenie, już nie mogę się doczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Wrzesień 4, 2013 mam dosyć niedokładną wagę ale kilogram spadł na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2013 dobry początek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firetti Napisano Wrzesień 10, 2013 fajnie jest patrzeć jak ta waga spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Wrzesień 12, 2013 na mamy wadze jest 2,4 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firetti Napisano Wrzesień 14, 2013 to mamy waga przyjaźniejsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Wrzesień 17, 2013 zdecydowanie :) przyjemniejsze wyniki podaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Wrzesień 19, 2013 dziś jest 3,5 kg mniej, mam nową wagę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 to aż sobie nowa wagę sprawiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Wrzesień 24, 2013 tak i kocham ją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2013 za takie wyniki też bym swoją pokochała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Wrzesień 29, 2013 w sumie spadło mi z wagi 5,3 kg, mam jeszcze tylko 3 do zrzucenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2013 kontynuujesz kuracje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Październik 3, 2013 nie wiem, bardzo mocno się nad tym zastanawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firetti Napisano Październik 6, 2013 3 kg to nie tak dużo może dasz radę bez kuracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Październik 10, 2013 udało się kolejne 0,5 kg ale to już chyba koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2013 dodaj więcej ćwiczeń to jeszcze schudniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Październik 15, 2013 biegam 3 wieczory w tygodniu a w dzień jeżdżę na rowerku - chyba wystarczy tych ćwiczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2013 no to dajesz czadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firetti Napisano Październik 23, 2013 jestem pełna podziwu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Październik 26, 2013 waga stanęła w miejscu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2013 spokojnie jeszcze spadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2013 wczoraj otrzymałam te plasterki i zaczęłam przyklejanie, myślałam, że są większe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Listopad 4, 2013 to powodzenia w odchudzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 schudłam kilogram w tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 10, 2013 ja też coś koło tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2013 dziś rano na wadze było mniej o 2,3 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Listopad 16, 2013 a u mnie spadło 0,5 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 na tym eminslim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kii Napisano Listopad 21, 2013 nie, ja już jestem po tej kuracji :) teraz tylko ćwiczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach