Gość gość Napisano Listopad 24, 2013 no to gratki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czajkaja Napisano Listopad 27, 2013 a ja planuję dzisiaj zacząć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2013 zamówiłam eminslim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2013 życzę Wam powodzenia dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czajkaja Napisano Grudzień 3, 2013 6 dni odchudzania i kilogram mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2013 no to chyba dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czajkaja Napisano Grudzień 8, 2013 suuuuuper :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czajkaja Napisano Grudzień 11, 2013 2,4 mniej na wadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2013 to teraz powinno być jeszcze dłuższe suuuuuuuuuuuuuuuuuuper :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czajkaja Napisano Grudzień 16, 2013 i jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czajkaja Napisano Grudzień 19, 2013 -3,6 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 po świętach tez zamówię sobie eminslim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czajkaja Napisano Grudzień 28, 2013 skończyłam z wynikiem -4,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2013 zamówienie złożone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2014 W nowym roku życzę powodzenia wszystkim odchudzającym się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 ja właśnie zaczęłam i nie dziękuję aby nie zapeszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2014 5 dni odchudzania i kilogram mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czajkaja Napisano Styczeń 12, 2014 jak na 5 dni to dobry wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bata41 Napisano Styczeń 20, 2014 od tygodnia chodzę w tych plastrach i jak dotąd schudłam 1,3 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 no to chyba dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bata41 Napisano Styczeń 29, 2014 2,8 mniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czajkaja Napisano Luty 2, 2014 świetnie Ci idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bata41 Napisano Luty 5, 2014 jest mniej o 3,70 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2014 i co? już koniec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bata41 Napisano Luty 16, 2014 już skończyłam ale udało się przekroczyć 4 kilo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czajkaja Napisano Luty 19, 2014 gratulacje i powodzenia w utrzymaniu wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bata41 Napisano Luty 19, 2014 chyba muszę zacząć coś ćwiczyć tylko nie mam pojęcia co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2014 może basen? podobno jest dobry na wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 ja proponuję biegi i marszobiegi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2014 a ja jazdę konną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach