Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja8282

Sprzedam wczasy na Dominikanie!!!!!!!!

Polecane posty

Sprzedam wczasy na Dominikanie!!!!!! Z powodów rodzinnych jestem zmuszona sprzedać wakacje na Dominikanie. Wylot z Manchesteru 30 pazdziernika, powrót do Manchesteru 6 listopada. Wczasy w opcji all inclusive,7 noclegów, w cenie są już wszyskie opłaty wraz z bagżami oraz transferami na lotnisko.Hotel 5 gwiadek. Tutaj można zobaczyć hotel: http://www.wakacje.pl/hotele/dominikana/bahia-principe-11255.html Cena to ok 1100 funtów za dwie osoby Oto moj nr gg :1370251

za 1100 to ty sobie mozesz leciec ale do hiszpani hahha....

Gość ASEWRTY
to jakas ściema.Za Dominikane to ja płaciłam okolo 3tysięcy funtów all inclusive

Gość xfdgh
a ja \znalazlam dominikane za 980 funtow 4 osoby na 8 nocy z przelotem;)) wrzesien

Gość xfdgh
xfdgh a ja \znalazlam dominikane za 980 funtow 4 osoby na 8 nocy z przelotem wrzesien HA HA HA JA TEZ NIE !!!

Gość fghjkui
za 800 funbtow na dominikanie spisz na bambusach pod golym niebem.Ja placilam 2 tysiace . all.Nawet [promocja na 2 osoby za tysiaka to podejrzanie malo.

Gość co wy gadacie
bylam na dominikanie w tamtym roku na 2 tyg all inclusive za 780 f od osoby... hotel 4 gwiazdki, BP - Thomas Cook

Gość co wy gadacie
wszystko zalezy od tego kiedy sie chce leciec i kiedy sie trafi dobra cene...

Czasami z roznych powodow nie mozna pojechac na zaplanowane wakacje. I wlasnie dlatego sprzedaje ta wycieczke. Szkoda mi tych , ktorzy mysla ze wokol nich sa sami oszusci i naciagacze. Jesli ktos nie nie niech sie nie wypowiada i sprawdzi sobie ceny itd. Wszystkim NORMALNYM zycze milych urlopów!!!

Jesli sie sprzedaje wycieczke to chyba logiczne ze musi byc ona w atrakcyjenje cenie . Jaki byl by to interes dla kupujacego gdyby cena byla taka sama jak w biurze podrozy? a tak sprzedjacy nie traci calosci a kupujacy zykuje wiele.

Gość kemeste
Tak wyglądają normalne stawki za Dominikanę na teraz - http://www.odlotowepodroze.pl/l,Dominikana Wszystko zależy od hotelu jakiego szukacie, ale wiadomo, że jeśli zależy Wam na standardzie, to wszystko musi kosztować.

Gość gość Miśka
Zajrzyjcie na PolskaLata.pl :) tam znajdziecie bilety na Dominikanę w świetnych cenach. Dodatkowo luksusowe hotele:)