Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Pomóżcie mi dobrać dodatki:)

Polecane posty

Kupilam sukienke, bo mi sie spodobala, juz jakis czas temu i teraz chce ja wreszcie zalozyc, ale nie wiem jakie dobrac dodatki- bardziej eleganckie, sportowe? Buty sandałki czy szpilki? tak zeby na codzien ja wlozyc, ale nie zwykly dzien tylko kiedy chce np. ladnie wygladac bop ide na spacer z ukochanym:) http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-06/dae7ccfe/kafe%201.jpg.html

Gość maszoperia
a gdzie kupiłaś tą kiecurkę?

Gość maszoperia
chyba raczej jakieś sportowe dodatki, tzn. kolczyki i bransoletka plastikowe? hmmm... ale eleganckie dodatki nie bo sukienka jest bardziej sportowa

Gość maszoperia
ah.. fajowa:) butki może rzeczywiście jakiś sandałki, jeśli masz na koturnie

Gość maszoperia
kurdę.. strasznie mi sie podobają:)

Gość provokejszyn jak nic
a mi sie strasznie nie podoba i jedna i druga sukienka.....na twoim miejscu to byl je wyrzucila.

Gość maszoperia
no nie zabardzo, sandałki tak, na obcasie

maszoperia jakbys bardzo chciala to jakbym je jeszcze spotkala to moge kupic, chyba ze moze napiszesz do tego co Ci wyslalam link z allegro. Moze ma taka jeszcze. fajny ma material. taki przyjemny:)

Gość wiem co czujecie:(
będą pasować jasne sandałki i płaskie i na kotornie, kolorowe kolczyki i "świecąca się" biżuteria. szpilki też możesz założyć i srebrne dodatki - wersja elegancka

Gość maszoperia
a tą pierwszą też kupiłaś u tego samego sprzedawcy? jeśli tak, to napiszę do niego:)

Gość maszoperia
uuu... wysoka, no ale nie musi być wysoki koturn czy obcas, ale skoro tak - jesteś wysoka, masz szczuplutkie nogi więc i na płaskim będziesz dobrze wyglądać

ta pierwsza w sklepie zwyklym w moim miescie, a ze mam nawyk zawsze porownywania cen to wpisalam w allegro ta firme i znalazlam ta sukienke, tzn. ta druga u jakiegos sprzedawcy. Tylko ze ja za obie w sklepie dalam PO 120zl.

Gość maszoperia
napiszę do tego sprzedawcy

Gość maszoperia
no a dodatki do niej jakieś jasne pasują

Gość dh322sepa
też uważam że brzydkie kiecki, a już że za 69 zł to sie komus w głowie poprzewracało...masakryczne i bez gustu. nie wiem do tej pierwszej to tylko białe kozaczki albo adidaski pasują ;/ do drugiej... druga jakas babcina :o babcię zatem spytaj zobacz jakie mogłaś kupić kiecki do 69 zł : http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=sukienka&price_from=&price_to=69&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC nawet do 40 zl mogłas kupic lepszą :o http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=sukienka&price_from=&price_to=40&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&buy=1&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC

Gość oliwia 88
mam pytanie do 'Anioła ciemności" mi również się podoba ta sukienka w czarno-białe paski z beżem rozmiar 38 firmy Matmazel, wiesz może gdzie mogłabym dostać taką samą? z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam:)

Gość jhkjhkjhkjhkjhkjhljhl
ha ha ha sukienka na spacer z ukochanym :D coz za swietny pomysl moze jeszcze spacer po Lazienkach, wiec proponuje szpilki i kapelusz