Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna nie fizycznaaaaaaa

rozmowa kwalifikacyjna jakie pytania za sprzataczke

Polecane posty

co prawda za sprzataczke ale 8 funtow na godzine - 32 godziny do tego nadodziny razem wychodzi 46 godzin. wiec spadam z recepcji;)) ale tak sie zastanawiam skoro tyle placa to jakie pytania mnie czekaja??

Gość clean up
beda cie pytac czy dobrze radzisz se ze szmatami:P

pytam powaznie to miejsce dla ,,szych..

Gość szycha2
beda pytac dlaczego chcesz wykonywac ta prace,

Gość niby nie fizyczna
a wyrażasz się jak typowa fizyczna co to za określenie "jakie pytania za sprzątaczkę" :O

Gość nie fizycznaaaaaa
poziom tego forum nie zacheca to stawiania inteligentnych pytan. trzeba mowic prostym jezykiem .

Gość provokejszyn jak nic
moze: 1.gdzie sie widzisz za 5 lat?

Gość provokejszyn jak nic
moze: 1.gdzie sie widzisz za 5 lat?

Gość nie fizycznaaaaaa
na forum biznesowym nie zapytam o sprzataczke;))

Gość moga zapytac
co rozumiesz pod pojęciem Health and Safety

Gość nie fizycznaaaaaa
dziekuje P wyzej,to wazna informacja.

Gość hankamostowiak
Nie wiem, jakie pytania, ale musisz sprawic wrazenie osoby, której mozna zaufać, która nie będzie grzebać po komputerach, torbach i dokumentach. Oprócz tego musisz pokazać, ze bierzesz to na powaznie, że jestes sumienna, rzetelna i sie nie opierdalasz. Jakaś kultura osobista, usmiech i git

Gość nie fizycznaaaaaa
Na moje miejsce sa juz 3 kolezanki ktore wprowadzam w obowiazki ich placa to 198 funtow;)40 g -bez nadgodzin ) w nowej pracy mam dostac 350 na poczatek;))do tego bonusy. hankamostowiak bardzo trafione uwagi.dziekuje

Gość jlihjiu
co z tego, ze wiecej kasy, jak bedziesz jednak sprzatac, czyli bedzie to nizsza pozycja w spolecznestwie niz obecnie;) Mimo wszystko latwiej wybic sie z recepcji niz ze szmaty...

Gość nie fizycznaaaaaa
na wybijanie mam czas na kase nie.

NIE FIZYCZNAAA bardzo dobrze mówisz. Jak jest się w momencie, gdy nie ma co do garnka wcisnąć, to nie powinno się grymasić. Jak już się człowiek czegokolwiek zaczepi to może wtedy się rozglądać za czymś odpowiadającym jego kwalifikacjom. Zważywszy, że dzisiaj ciężko o jakąkolwiek pracę. Jak słyszę ludzi, którzy mówią "ja za grosze, albo jako sprzątaczka pracować nie będę" to aż śmiać mi się chce. Że niby wstyd? Dla mnie większym grzebać w śmieciach, chociaż praca była pod ręką. Także NIE FIZYCZNAAAAA gratujuje podejścia do życia. Tym sposobem można coś osiagnąć. Życzę Ci żebyś szybko znalazla pracę odpowiadająca Twoim kwalifikacjom. :) i powodzenia.

Gość chicagowianka123
łoooooooo matko jedyno i córko!!! kto normalny zamienilby prace na recepcji na prace jako sprzataczka za marne kilka funtow wiecej, popracujesz troche to zobaczysz jaka to za.ebista praca, bedziesz padala na twarz i klela ze zostawiłaś lzejsza prace, a nie tak prosto jest pozniej sie wybic. powodzenia

Gość 2 razy wiecej
a nie mniej

jestem po drugiej rozmowie 400 funtow gwarantowane i do tego bonus. czyli ponad 400 funtow 450. z taka kasa juz sie wybilam.

Manager cleaner smiesznie brzmi ale kasa jest.

Gość boisie
szukam wsparcia. mam zamiar pracowac jako sprzataczka, ale kompletnie nie potrafie sobie tej pracy wyobrazic. boje sie, ze moge jakos zawalic to szkolenie/sprawdzanie, czy jak to nazwac. dla mnie ta praca to ostatnia deska ratunku w tej chwili ;/ czy ktos z tej branzy moglby mi dac jakies rady, na co powinnam zwrocic uwage, na co uwazac? nigdy nie sprzatalam za pieniadze, wiadomo, w domu u siebie, u rodzicow i wydaje mi sie, ze nie trzeba zadnej filozofii, a moze sie myle? pozmozcie...

Gość Ale temat!
Kiedys zaczynalam na sprzataniu, potem pracowalam na recepcji i moge powiedziec ze NIE MA POROWNANIA!! Zreszta chyba kazdy zdaje sobie z tego sprawe. Nie wiem gdzie Ty znalazlas tak swietnie platne sprzatanie, ale moim skromnym zdaniem nie tylko kasa w zyciu. Kto przy zdrowych zmyslach z wyzszego polapu zgodzi sie zrezygnowac w imie kilkunastu funtow? A dlaczego nie poszukasz lepiej platnej pracy ale wyzej?? To postawa zupelnie pozbawiona ambicji. Juz cos osiagnelas, pracujesz na recepcji idz za ciosem szukaj czegos lepszego.

Gość kjnfwej
no ja tez kiedys na poczatku mojego pobytu za granica sprzatalam..i normalnie to bylo dla mnie taaak frustrujace i dolujace...wspolczuje wszytskim ktorzy wykonuja ten zawod...no chyba ze ktos lubi!!!!!!!!

Gość gfhncfhdrty
byc moze sie nie wybilam a jednak.... dostalam kredyt na dom... Manager -nie sprzatam a pilnuje ludzi.. czasami pomagam... w tej chwili mam 480 na tydzien a jak nadgodziny 640,wiec chyba bylo warto.. pozdrawiam.

Gość klmkl
480 na tydzien za pilnowanie sprzatajcych?? napisz gdzie tyle placa (hotel?), to wiele osob zrezygnuje z biurowych prac:D

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
moj znajomy jest secuirty maanger i zarabia 500f na reke na tydzien za 50 godzin w tyg.....................w londynie. a ty niby za cleaning manager 480?????jakos nie chce mi sie wierzyc

Gość chicagowianka 123
floor housekeeper nie zarabia 460 na tydzien , w zyciu w to nie uwierze ahahahaha ale ktos ma wyobraznie

Gość kobita sukcesu jestem
moze zarobi 460 jak ukradnie wszytskie napiwki z pokoi, tak robila moja przelozona jak pracowalam kiedys w hotelu....z samego rana zanim nam pozolila zaczac sprzatania robila obchod..wiadomo, po co..