Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dostane tyleeeee

czy pracujac w prywatnym przedszkolu w Poznaniu

Polecane posty

zarobie 1800-2000 na ręke? jestem po pedagogice opiekunczo-wychowawczej i znam dobrze angielski

nie masz kwalifikacji do pracy w niepublicznym przedszkolu.W prywatnym lub klubie malucha może masz szanse.W Poznaniu nie wiem ale w Warszawie to osiągalna kwota

wlasnie pytam sie o prywatne

pracujac moglabym zrobic podyplomowke aby uzyskac pelne kwalifikacje. wiem ze w prywatnych jest taka mozliwosc

Te niepubliczne mają nadzór Kuratorium i dofinansowanie.Pozostałe nie mogą używać nazwy przedszkole więc są klubikami,akademiami.W stolicy zdarz się,że z powodu braku nauczycieli zatrudniane są osoby w trakcie zdobywania kwalifikacji. Twoja sytuacja na rynku pracy zależy od tego jak duże zapotrzebowanie jest na nauczycieli,ale na twoją niekorzyść działa brak kwalifikacji.

wydaje mi sie ze jakies szanse mam bo w zeszlym roku wysylalam podania do prywatnych przedszkoli i z kilku sie odezwali tylko ze dostalam inna prace w swojej miejscowosci i zreztgnowalam. pytam raczej o place jakie sa bo taka praca wizala by sie z zamieszkaniem w poznaniu i mysle ze te 1800 zl to takie minimum