Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krupczatka30.30

Powrót do zdrowia po usunięciu pustego jaja płodowego...

Polecane posty

Gość Krupczatka30.30

Witam, kilka dni temu usunięto mi puste jajo płodowe przez łyżeczkowanie. Narkoza trwała 20minut i tego samego dnia wypisano mnie wieczorem do domu. Jednak nie podano mi żadnych leków, ani nie wypisano żadnej recepty.. Lekarz który wykonywał zabieg widział iz mam posuniętą grzybice pochwy i takze nic nie zasugerował, zadnych lekarstw - sama musialam się do niego zgłaszac po odpowiednie leki... Ale niepokoi mnie to, iż mam teraz upławy. Nie sa one krwiste, ale żółte i gęste. Gęste są zapewne od infekcji, ale czemu żółte? Czy któraś z kobietek tak miała?? Jak długo wracałyście do formy po oczyszczeniu?? Jak długo trwały bóle kurczącej sie macicy?? Czy któraś z Was także miała kłopot z grzybicą w czasie usuwania pustego jaja płodowego?? :( Jestem 3 dni po zabiegu, ale niepokoję się swoim stanem... Proszę o rady doświadczonych kobietek... Dziękuję i pozdrawiam. Krypczatka :)

nie mialam problemów z grzybicą, nie mialam upławów, bóle trwały trzy dni, ale dokuczliwe były tylko pierwszego dnia. w dzien zabiegu wieczorem wyszłam do dom, nastepnego dnia bylam w pracy. krwawiłam i plamilam try tygodnie, na okres czekalam dwa miesiace. nie dali Ci leków na grzybice bo nie na to Cie przyjeli do szpitala. w szpitalu leczy sie jedną konkretną chorobę, ze wskazania na ktore przyjeto Cie do szpitala.

Gość Krupczatka30.30
Ech.Cała nasza służba zdrowia ;( Dziękuję za odpowiedź... Dziś znowu do lekarza i dalej kuracja... Pozdróweczka :)