Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguero Arg

Jestem zabójczo przystojny i bogaty

Polecane posty

Nie zgodzę sie z toba,ze moze miec kazda bo jest wiele kobiet,ktore juz mają przystojnych i bogatych i nie szukaja na boku :-) Sa tez kobiety sliczne i bogate i wybredne,są jeszcze les i co ?

Gość Lady Jey Jey
ha ha ha ha... ale się uśmiałam... Faktycznie gdybyś był taki super to na pewno nie byłbyś na babskim forum, tylko miałbyś pełne ręce roboty :P

kurnik - wg Cb każda kobieta leci tylko na kasę i na wygląd? cos z wami nie hallo chłopaki. Mnie g.. obchodzą zarobki faceta,samą stać mnie na niezależność. Wstyd byłoby wyciągać rękę po nie swoją kasę. Może i z innej planety jestem ale to moje zdanie. Durna kobitka??? Mądrzejsze są wg ciebie te, ktore patrza na kase faceta? K... ale prymitywni faceci w tym naszym kraju. On pan i macho bo ma kasę a ty patrz na niego maślanymi oczami,żeby ci coś rzucil... Debilizm

Gość żmijka83
Nie karmić trolla! To nie pierwszy i zapewne nie ostatni taki durny topik, założony przez jakiegoś ćwierćinteligentnego, znudzonego, nie mającego dziewczyny, kumpli, kasy ani pomysłów na spędzanie wolnego czasu gówniarza lub bezrobotnego.

zmijka :D wiemy wiemy ale czasami my tez z nudy lub innego powodu chcemy sie zabawic az mnie boki bola :D :D :D

Gość Aguero Arg
Proszę nie kierować do mnie żadnych aluzji ani pytań ponieważ ja z taką patologią NIE ZAMIERZAM dyskutować przedstawiłem tutaj swoje racje i tyle z mojej strony

Gość do summernight
to bardzo piekne co piszesz, ale niestety nie realne :)

Kurnik nie każda kobieta patrzy na kasę myślisz że wszystko można kupić,są jeszcze kobiety których nie kupisz z autorem się zgodzę może mieć każdą ale w burdelu tam nawet nie musi być przystojny wystarczy że będzie miał kasę

Gość a ja jestem...........
psychiczna i dobrze mi z tym lalalalananannahahahah :D

czarownica- dzięki :D pomarańcz- a czemu nie realne? Niezależna kobieta to jakaś abstrakcja...? bo nie rozumiem

Gość Monika_00
mnie nie możesz mieć haha

Gość mam bardzo wyrafinowany
gust i taki zabójczo przystojny facet to naogół pedzio więc mnie nie kręci lubie chłopaków takich nie skrzywdzonych przez los urodą :P ale kasa dobra jest :D duzo duzo duzo kassssssssssssyyyyyyyyyy :D

Gość ala83
fajnie posłuchac czasem takich bredni :) kurcze ale ty musisz byc mało wartościowym i zakompleksionym facetem :( żaaaal

Gość gsdfgefg
wiadomo ze autor tematu moze miec kazda z was glupie szmaty

Gość ala83
następny zakompleksiony sie znalazł :)

Gość Czarus13posterunek
Zastanawiam sie czemu od razu zakompleksiony? jestem bardzo atrakcyjny, moge miec wiekszosc kobiet a w stu procentach zgadzam sie z autorem tematu...

Gość A ja jestem biedna srednia kra
Jestem biedna, ale bardzo ladna i takich jak Ty rozkochuje w sobie wykorzystuje i rzucam!:classic_cool: Swietnie sie przy tym bawie, a biedaczki potem sraja z rozpaczy!:classic_cool:

Gość smutna prawda o zyciu
wszystkie kobiety to szmaty kobiety nie znaja pojecia milosc.. no chyba, ze milosc do pieniedzy to tak

Gość ah to byly piekne czasy
i kolejne prowo mojego autorstwa wykonane 4 lata temu :classic_cool: