Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParkJiSong

Dokonałem niemożliwego! ona jest moja!

Polecane posty

Gość ParkJiSong

Jestem na maxa przeciętnym chłopakiem.. bez żadnego oryginalnego hobby, bez większych perspektyw na przyszłość, dosyć niski (175 około), przeciętna twarz.. czyli takich jakich wiele chodzi po ulicy, dla tych atrakcyjnych kobiet jesteśmy powietrzem a dokonałem niemożliwego, zdobyłem kobietę, która jest absolutnie z najwyższej półki... zabójczo sexowna, bogata, bardzo pewna siebie, może mieć każdego faceta a do tego wszystkiego jest starsza ode mnie o 4 lata (ja mam 21 a ona 25) można? MOZNA! duma mnie rozpierdala

Gość Moja siostra Karolina
zuci cie chciala sprobowac jak to jest z mloddzym przecietniakiem ot co

Gość nie problem zdobyc
problem zatrzymac:)powodzenia:)

Gość ParkJiSong
Może inaczej.. wiadomo, każdy różnie może rozumieć słowo "zdobyłem" dla mnie sukcesem jest to, że doprowadziłem do wspólnego wieczoru a zarazem nocy.. kochaliśmy się całą noc a po tym wszystkim nadal utrzymujemy kontakt i wciąż jesteśmy blisko siebie... jutro do niej jadę-chyba nie muszę mówić co będziemy wspólnie robić całą noc?

Gość misiekssss
no to gratulacje, tylko nie wroze dlugiego zwiazku z kobieta ktora poszla do lozka po jednym wspolnym wieczorze :P

Gość ParkJiSong
Po pierwszym wspólnym wieczorze? kobieto za nim poszliśmy do łóżka znaliśmy się od 4 miesięcy...

Gość amalletta
w psychologii jest taki termin jak łowca trofeów...zapoznaj się z tematem bo mam niejasne wrażenie, że cię dotyczy :classic_cool:

Gość taktoja___
tylko zebys nie zalowal, ze ja dobyles :(

Gość wsk sk
Good for you.

Gość wsk sk
A czego ma zalowac? :D

Gość miałeś tu już temat
? Pamiętam temat z identyczną sytuacją. Chłopak pytał, czy możliwe jest żeby zdobył dziewczynę - nieco starszą, dobrze sytuowaną, piękną. Czy to był Twój temat? Kibicowałam Ci.

Gość h e h e :D
Poczekaj, aż ona rozkocha Cię w sobie i rzuci. Sporo takich kobiet, wieć uważaj!

Gość taktoja___
wiesz, tego od razu nigdy nie wiadomo, czy warto bylo, okaze sie pozniej :)

Gość ffcfdsxvcfdeazsxazsazsd
ParkJiSong Jestem na maxa przeciętnym chłopakiem.. bez żadnego oryginalnego hobby, bez większych perspektyw na przyszłość, dosyć niski (175 około), przeciętna twarz.. czyli takich jakich wiele chodzi po ulicy, dla tych atrakcyjnych kobiet jesteśmy powietrzem a dokonałem niemożliwego, zdobyłem kobietę, która jest absolutnie z najwyższej półki... zabójczo sexowna, bogata, bardzo pewna siebie, może mieć każdego faceta a do tego wszystkiego jest starsza ode mnie o 4 lata (ja mam 21 a ona 25) można? MOZNA! duma mnie rozpie**ala To musisz mieć coś nadprzeciętnego że wyrywasz takie lach:classic_cool: troche stare :O