Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość discopoloviec

Niech żyje disco - polo Prawdziwa muzyka na podrywanie lasek

Polecane posty

Gość discopoloviec

Następna laska.....Następna laska, następna dziewczyna.....(gadu radio)

Gość discopoloviec
A teraz coś bardziej romantycznego................. Twój słodki sekret,........... Kochać byle kogo nigdy się nie zmuszaj,......... To co w nas płonie spełni się................. Nie baw się miłością, miłość to nie gra.................

Gość discopoloviec
A teraz coś dla małżeństwNad góram słońce świeci...... Żono moja, serce moje................. Bo ja kocham oczy twoje........ la la la la la la la la la la laa la

Gość discopoloviec
Będę słuchał disco polo, nie przeszkadza mi to należeć do MENSY llalalalala lalalal lallal llallal Kilka spojrzeń i gestów...... Jutro nie będziesz mą dziewczyną........ Skończy się krótka nasza miłość...... llalallal lllallala lllal Jutro nieee bęęęęęęęęędziesz mąąąąąą dziewczynąąąą tej nocy czar, tej nocy czar,. . . . . bum bum bum bum

Gość discopoloviec
Choć z każdym dniem przybywa lat.................. Ta sama, ta sama miłość w nas od dawna jest..................... (,.,.,,[..l.,//;;'';''; '[ Ta sama ;;;;..'m'm'';'())'/. / Ta samaaaa Ta samaaaaaaaaa miłość w NAS od dawna jest......... ;;;&)(*(*((****(**&(***& Ta samaaaaaaaaa Ta samaaaaaaaaaaaa miłośc w nas od dawna jest

Gość discopoloviec
Ładne oczy masz, powiedz mi kochana komu ty je dasz lal la la la la la la la la la la la la la la Ciągle serce o drogę mnie pyta.....................................................................

Gość discopoloviec
A ty mnie draniu okłamujesz cały czas...................... llalala lalala la la A ty mnie draniu okłamujesz okłamujesz cały czas.....................

Gość discopoloviec
Przyszła do nas miłość..................... Przyszła do nas miłość................. tatatatat tatatat ta tatattata tatatat ta tatatttata tatatta ta tatattata tatatatg ta

Gość Gwiazda mówiła do mnie tak ...