Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem jak cholera

SEX PRZEDMAŁŻEŃSKI-ciekawe?!

Polecane posty

Gość dziewica z błoną
goń się nie podszywaj się pode mnie.. Bylo fajnie i już anal to juz przeszłosc teraz tylko pozostał sex w cipe bez zaBezpieczen.. Nie dokończyłam ze po paru minutach gdy wszedł we mnie bardzo mnie to bolało i poleciala mi krew wtedy jego mama przyszła i posmarowała mi spirytusem, ktory pozniej wypiłam z nerwow.. te szczypanie bylo przyjemne POLECAM.. :)

Gość Do dziewicy z blona czy bez
masz problem faktycznie zeby uprawiac sex analny w tak mlodym wieku twoja dupa wyglada niczym dupa lochy pewnie. I smiesz mowić do innych ze są dzwikami..

Gość amelka13579
Dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi

tez jestem tego zdania ze kościół ,, zatrzymał,, jestem tylko ciekawa czy księza tak samo przestrzegaja tego przykazania.. Idę w niedziele do spowiedzi i się dowiem czy da mi rozgrzeszenie czy jak ostatnim razem powiedział mi ze mam wziąc slub wtedy mam przyjsc.

Gość dziewica z błoną
Weź zamknij ten krzywy ryjus, jak nie umiesz sie skapnac ze te obleśne podszywy to sa, to wspolczuje, gamoniu !!! Ja seks analny uprawiam tylko z moim narzeczonym wiec nie mam dupy jak locha. To wy macie pizdy jak studnia na pustyni rozjechane pałami obcych fcetow a potem pędzicie do ołtarza i udajecie cnotki , kurewki spod latarni !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziewica z błoną
a teraz ide się podupczyc z moim narzeczonym zwnou bedziemy sie jebać jak kroliki od tyłu. Kocham to.. lubie obijajace sie o mnie jaja. ide sie nawilzyć chociaz jestem tak rozepchana ze mojemu nie chce już stawać musi sobie stojak od kwiatow przywiazywac zeby coś czuc

Gość dziewica z błona
widac ze jestes tak inteligentna ze twoja rozrywka jest podszywanie sie, idz nasmarować olejem swoja rozjechana dziure Szmato spod mostu

Gość dziewica z błoną
No bo wkurza mnie to , że ktos sie podszywa pod moj pseudonim i wypisuje jakies obleśne idiotyzmy !!

dziwica z błoną- wiesz niekture kobiety sex uprawiaja również tylko z narzeczonym:P wiec nie rozumiem dlaczego tak bardzo uogulniasz i je obrażasz:P a wiesz to że masz błone wcale nie znaczy że w 100% jesteś dziewicą:P

Gość dziewica z błoną
No i dobrze , ja wole zachować błone do ślubu a facet to facet i musi sie jakos zaspokaajac, wolego zaspokoic niz zeby szedl na dziwki

więc jaki ma sens zachowywanie tej błony do ślubu w Twoim przypadku? naprawdę tego nie rozumiem:P