Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauna11

pomozcie!!!blagam!!!

Polecane posty

Gość klauna11

witam dziewczyny mam wielki problem nie wiem juz co robic mam moze wy mi pomozecie,podpowiecie cos ...jestem mama 3 malych dzieci mieszkam z mezem z ktorym od dluzszego czasu mi sie nie uklada i nie dlugo sie pozabijamy mieszkamy sami w mieszkaniu po jego dzoadku ktory zmarl mieszkanie jest teraz jego ojca ja nie mam dokad pojsc z dziecmi chce bardzo tu zostac on ma rodzicow ktorzy maja 6 pokoi wiec on ma gdzie pojsc ale nie chce i wygania mnie stad z dziecmi a a nie chce isc do domu samotnej matki ale jesli wyjscia nie bede miala to pojde on nic mi nie pomaga ja jestem sluzaca juz mam dosyc blagam pomozcie mi co mam zrobic!!!

Gość żona poparzona,a nie żona popa
Zgłoś się do najbliższego Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie,mają duże doświadczenie,pomogą.

Gość Maniusiowataaaa
odezwij sie na gg 6999877 to pogadamy

Jeśli nie macie intercyzy to mieszkanie należy Ci się w połowie, więc bedzie musiał Cię spłacić a to na jakąś kawalerkę powinno wystarczyć, będzie musiał płacić też alimenty więc na życie byś miała. Przede wszystkim musisz wziąć się w garść, postanowić coś i trzymać się tego mocno. Powodzenia

Gość mieszkanie ejst jego ojca
wiec śmigaj do teścia i zapytaj czy chce swoje wnuki na bruk wywalić bo jego syn tak. Myślę, ze jak teściów masz ok to z nim pogadają.

Gość klauna11
...